Златен и два сребърни медала - това е равносметката за

...
Златен и два сребърни медала - това е равносметката за
Коментари Харесай

България с титла и два сребърни медала от европейското по бокс за жени в Будва

Златен и два сребърни медала - това е равносметката за България след извършените финални борби на Европейското състезание по бокс за дами в Будва. След купата на Севда Асенова (48 кг), със сребърни оценки се поздравиха Венелина Поптолева (52 кг) и Светлана Каменова (57 кг), предава Българска телеграфна агенция.

Поптолева доближи за първи път в кариерата си до край на подобен конгрес. Тя даде всичко от себе си, само че в последна сметка отстъпи на доста опитната и класна украинка Тетяна Коб с 0:5 гласа.

В другия край от през днешния ден Светлана Каменова също имаше доста сериозна съперничката против себе си. Нашето момиче се би почтено, само че успеха отиде в ръцете на бронзовата от Игрите в Токио предходната година Ирма Теста (Италия).
Така България приключи шампионата със злато, два сребърни и бронзов орден на Европейското състезание в Будва. На трета позиция се подреди Станимира Петрова (54 кг).

По време на финалите бе отличен олимпийският първенец Петър Лесов. Легендата бе почетен за триумфите си от близкото минало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР