Златан Ибрахимович започна сезона в Серия А с два гола

...
Златан Ибрахимович започна сезона в Серия А с два гола
Коментари Харесай

Ибра: Не е важно на колко години съм, а какво правя

Златан Ибрахимович стартира сезона в Серия " А " с два гола за успеха на Милан над Болоня (2:0), а след мача беше сериозен към себе си и показа, че е трябвало да вкара още попадения. Нападателят, който скоро ще навърши 39 години, похвали младите в отбора и очерта задачите пред " росонерите ".

" В добра форма съм, макар че това беше едвам вторият ни формален мач за сезона. Победихме, само че желаех да отбележа повече голове. Ако бях на 20 години, щях да вкарам най-малко още два ", съобщи Ибра.

Zlatan Ibrahimovic has now scored in 23 (TWENTY-THREE) top-flight seasons.

He's scored a league goal in four separate decades.
— Squawka Football (@Squawka) " Не съм остарял. Аз съм като Бенджамин Бътън - раждам се възрастен и загивам млад. Шегата настрани, играхме в действителност добре, само че още не сме на 100% и допуснахме някои неточности. Целта ни е да реализираме повече от предишния сезон. Младите момчета се трудят доста съществено, слушат и са дисциплинирани. След последните 6 месеца те научиха какво би трябвало да вършат, с цел да са на равнище ", продължи шведът.

Benjamin Button
— Zlatan Ibrahimovi (@Ibra_official) " Тази година ще одобряваме всеки мач като край и ще сме пределно съсредоточени. Харесва ми да нося отговорност. Най-голямо е напрежението, под което самичък се слагам. Не желая хората да приказват за годините ми, желая да бъда третиран като всеки различен. Няма значение, че съм на 39, избирам да ме възприемат, като че ли съм 20-годишен и би трябвало да правя същата работа ", посочи Ибрахимович. Серия А 1 кръг, понеделник 21 септември  Милан 2:0краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР