Златан Ибрахимович все пак може да остане в Лос Анджелис

...
Златан Ибрахимович все пак може да остане в Лос Анджелис
Коментари Харесай

ЛА Галакси прави последен опит да задържи Ибра

Златан Ибрахимович въпреки всичко може да остане в Лос Анджелис Галакси. Неговият контракт с клуба от МЛС изтича в края на календарната година, само че съгласно “Gazzetta dello Sport” шведът е получил предложение за нов договор. Засега 38-годишният нападател не е дал своя отговор.

В последните седмици настойчиво се приказва, че Ибрахимович е покрай завръщане в Милан. Той игра за “росонерите” сред 2010 и 2012 година, като в този интервал вкара 56 гола в 85 мача и завоюва купата в Серия “А” и Суперкупата на Италия.

Манчестър Юнайтед също демонстрира интерес към Златан, който носеше екипа на “червените дяволи” преди да замине за Съединени американски щати. Оле Гунар Солскяер съобщи, че в случай че е сериозен в желанието си да се върне на “Олд Трафорд”, Ибрахимович може да го потърси и да поговорят. Според Sky Sports обаче, е доста малко евентуално Юнайтед да ангажира шведа.

Ибрахимович записа общо 58 мача и 53 гола за ЛА Галакси, само че отборът отпадна на ранна фаза в плейофите, а първенец стана Сиатъл Саундърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР