Златан Ибрахимович вероятно изигра последния си мач в Америка. Тимът

...
Златан Ибрахимович вероятно изигра последния си мач в Америка. Тимът
Коментари Харесай

Ибрахимович се хвана за гениталиите и заяви: Ако си тръгна, никой няма да си спомня за МЛС

Златан Ибрахимович евентуално изигра последния си мач в Америка. Тимът на шведския нападател " ЛА Галакси " бе изхвърлен от плейофите в МЛС от градския противник " Лос Анджелис ФК ", а след края на мача някогашният състезател на " Манчестър Юнайтед " побесня и напусна терена в типичния си безпардонен жанр.

Ибрахимович бе очевидно отчаян от загубата с 3:5 в полуфинала на Западната Конференция и си го изкара на един почитател на противника.

Снимка: Getty Images

38-годишният Златан, чийто контракт с " ЛА Галакси " изтича през декември, видя последовател, който празнуваше прекомерно възторжено. Това не се хареса на своенравния швед и той се хвана демонстративно за гениталиите и се усмихна, до момента в който се насочваше към тунела на стадиона.

Zlatan has a last goodbye for a heckling LAFC fan, the Marshawn Lynch memorial crotch grab pic.twitter.com/2Z1Y2aSbsw
— CJ Fogler (@cjzero) 25 октомври 2019 година
Гневън на Ибрахимович се придвижи и в изявлението му след мача. Той атакува " Лос Анджелис ФК ", МЛС и VAR, откакто бе запитан къде ще продължи кариерата си.

" Какво се случва идната година? Аз не знам. Ако остана, ще е добре за МЛС, тъй като целият свят ще ме гледа. Ако не остана, никой няма да си спомня какво е МЛС ".

Снимка: Reuters

Относно неприличния си жест, Златан съобщи: " Не желая да демонстрирам пренебрежение, само че това е като подготовка за мен. Стадионът е прекомерно дребен за мен. Свикнал съм да играя пред 80 хиляди души. Това тук е разходка в парка ".

А коментарът му на обстановка, при която бе употребена системата VAR в интерес на градския противник, бе: " Какво правеше отговарящият за VAR горе на стълбите? Пиеше кафе с Меджик Джонсън ли? ".

Снимка: Reuters

Ибрахимович не разкри дали ще приключи кариерата си в края на 2019 година Бившият нападател на ПСЖ, " Барселона ", " Интер " и " Ювентус " има оферти да се завърне в Европа, само че към момента не е взел решение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР