Златан Ибрахимович си държи на думата. 36-годишният нападател възнамерява да

Златан Ибрахимович си държи на думата. 36-годишният нападател възнамерява да ...

Ибрахимович: Бекъм, идвам за облога!.


Златан Ибрахимович си държи на думата. 36-годишният нападател възнамерява да посети мач на Англия на "Уембли", облечен с фланелка на "Трите лъва", и да яде риба с пържени картофки - точно както обеща, че ще направи при загуба на Швеция от Англия на световното първенство.
Бекъм и "Уембли" се подиграват на Ибрахимович след победата на Англия Двете футболни величия се хванаха на бас преди 1/4-финала, загубен от Швеция
Преди 1/4-финалния сблъсък между двете страни на Мондиал 2018, Ибрахимович и Дейвид Бекъм направиха облог. Голмайстор номер 1 в историята на "Тре кронур" пожела приятелят му да обзаведе новото му имение в Лос Анджелис с мебели от световноизвестна шведска фирма. При победа на Англия, както се случи впоследствие, Ибрахимович се съгласи да посети мач на "Уембли" с фланелка на "Трите лъва", а на полувремето да се наслади на традиционните за страната риба с пържени картофки.

Световното по футбол приключи и Златан е готов за своята част от сделката:

Sweden 0-2 England

You know what that means, @Ibra_official... fish & chips at @wembleystadium! pic.twitter.com/MWQFpzsC5Q
— BBC Sport (@BBCSport) 19 юли 2018 г.

"Дейвид, имахме облог. Аз загубих. Идвам на "Уембли", за да гледам мач на Англия с фланелка на отбора и да ям риба с пържени картофки. Само ми дай малко време, за да се успокоя след загубата. Но всичко е наред. Очаквам мача с нетърпение", каза шведът в специално видеообръщение.

Източник: btvnovinite.bg