Златан Ибрахимович си държи на думата. 36-годишният нападател възнамерява да

...
Златан Ибрахимович си държи на думата. 36-годишният нападател възнамерява да
Коментари Харесай

Ибрахимович: Бекъм, идвам за облога!

Златан Ибрахимович си държи на думата. 36-годишният нападател има намерение да посети мач на Англия на " Уембли ", облечен с фланелка на " Трите лъва ", и да яде риба с пържени картофки - тъкмо както даде обещание, че ще направи при загуба на Швеция от Англия на международното състезание.
Бекъм и " Уембли " се подиграват на Ибрахимович след успеха на Англия Двете футболни величия се хванаха на бас преди 1/4-финала, изгубен от Швеция
Преди 1/4-финалния конфликт сред двете страни на Мондиал 2018, Ибрахимович и Дейвид Бекъм направиха залог. Голмайстор номер 1 в историята на " Тре кронур " пожела приятелят му да подреди новото му имение в Лос Анджелис с мебели от световноизвестна шведска компания. При победа на Англия, както се случи след това, Ибрахимович се съгласи да посети мач на " Уембли " с фланелка на " Трите лъва ", а на полувремето да се наслаждения на обичайните за страната риба с пържени картофки.

Световното по футбол завърши и Златан е подготвен за своята част от договорката:

Sweden 0-2 England

You know what that means, @Ibra_official... fish & chips at @wembleystadium! pic.twitter.com/MWQFpzsC5Q
— BBC Sport (@BBCSport) 19 юли 2018 година

" Дейвид, имахме залог. Аз изгубих. Идвам на " Уембли ", с цел да виждам мач на Англия с фланелка на тима и да хапвам риба с пържени картофки. Само ми дай малко време, с цел да се успокоя след загубата. Но всичко е наред. Очаквам мача с неспокойствие ", сподели шведът в особено видеообръщение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР