Златан Ибрахимович ще остане в "Лос Анджелис Галакси", след като

...
Златан Ибрахимович ще остане в "Лос Анджелис Галакси", след като
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович остава в ЛА Галакси

Златан Ибрахимович ще остане в "Лос Анджелис Галакси ", откакто управлението на клуба от Мейджър Лийг Сокър на Съединени американски щати е изпълнило всичките му условия, заяви спортният шеф на "Милан " Леонардо.

Италианският гранд искаше да притегли чартърен 37-годишния шведски нападател, който има два сезона в кариерата си за "росонерите " с повече от 50 маркирани гола, като оказа помощ на тима да завоюва Скудетото през 2011 година.

"Той даде дума на "Галакси ", че ще остане, в случай че изпълнят неговите условия, и те го направиха. Щеше да бъде една прелестна история, тъй като той щеше да ни даде забележителна класа. Не можем да отречем, че и двете страни бяхме на това мнение, само че към този момент не е допустимо ", разяснява Леонардо.

"ЛА Галакси " завърши сезона в МЛС през октомври, а новата акция започва през март. В първия си сезон в Щатите Ибрахимович вкара 22 гола в 27 мача.

"Милан " е четвърти в Серия "А ", само че има проблеми в офанзива, откакто е осъществил единствено три гола в последните си четири срещи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР