Златан Ибрахимович избра да продължи кариерата си в Милан, където

...
Златан Ибрахимович избра да продължи кариерата си в Милан, където
Коментари Харесай

Златан се завърна "у дома" в "Милан"

Златан Ибрахимович избра да продължи кариерата си в " Милан ", където се усеща " вкъщи ". 39-годишният швед до последно държа напрегнат почитателите си, които бяха уверени, че той ще избере различен тим.

В последна сметка обаче нападателят се завърна в Милано, с цел да продължи да носи фланелката на " росонерите ", с които подписа контракт при започване на 2020 година Новият му договор е за още година.



" Най-накрая всичко е наред и мога да се върна там, където се усещам вкъщи. Сега би трябвало да работим и да продължим откъдето бяхме стигнали. Започваме да работим крепко и да търсим по-добри резултати. Както и преди съм казвал, аз не съм тук, с цел да бъде амулет. Тук съм, с цел да донеса резултати, с цел да оказа помощ на тима, на треньора и на клуба. Целта е да върнем " Милан ", където му е мястото. Последните шест месеца се представихме чудесно, само че не спечелихме нищо. Този сезон имам опция да бъда от началото тук, като ще би трябвало да продължим от там, където спряхме, да се трудим доста и да сме подготвени за ограничения, с цел да реализираме задачите на клуба ", съобщи Ибрахимович в особено изказване на страницата на " Милан " минути откакто се появи на летището в италианския град.

През миналия сезон шведът игра в 20 мача за " росонерите ", в които вкара 11 гола. Той съумя да запише името си като - " Милан " (в това число от престоя му в интервала 2010-2012) и " Интер ".

Снимка: Фейсбук

" Чувствам се добре и съм във форма. Поздравявам всички почитатели на " Милан ", като ви поисквам, да съумеете да се върнете допустимо най-скоро на стадиона, с цел да ни подкрепяте и да помогнете. Отборът и клубът имат потребност от всичките тифози, дружно ще разтресем " Сан Сиро ", приключи обръщението си Златан.

Сезонът в Серия " А " стартира на 19 септември 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР