Златан Ибрахимович е имал разговори с Лийдс, преди да премине

...
Златан Ибрахимович е имал разговори с Лийдс, преди да премине
Коментари Харесай

Ибрахимович е бил близо до клуб от Чемпиъншип, който отново е опция пред него

Златан Ибрахимович е имал диалози с Лийдс, преди да премине в Милан през януари. Това разкри притежателят на клуба от Чемпиъншип Андреа Радризани.

Шведският нападател за повторно облече екипа на „ росонерите “ тази зима, откакто напусна Лос Анджелис Галакси. До момента 38-годишният Ибрахимович има три гола в Серия А преди „ замразяването “ на сезона в Италия заради пандемията породена от ковид.

Собственикът на Лийдс показа пред Скай Спортс, че ще се опита да убеди Ибрахимович да се завърне в Англия, където нападателят имаше сполучлив престой в Манчестър Юнайтед през 2016/17.

„ Той можеше да ни даде решителния подтик, само че реши да отиде в Милан. Златан беше доста почтен с мен. Трябва да сме рационални и съгласувани със тактиката и на треньора, и на тима. Дори не приказвах с Марсело Биелса за Кавани и Ибрахимович, тъй като в никакъв случай не стигнахме до масата, с цел да можем да седнем и да приказваме с тях “, съобщи Радризани.

Leeds tried to sign Zlatan Ibrahimovic and Edinson Cavani in January #AFC https://t.co/mtbB40WAvy pic.twitter.com/9i1G4A7XwY
— Arsenal Report (@Arsenal_Fanly) March 25, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР