Зипи - рядка кръстоска между магаре и зебра, се роди

...
Зипи - рядка кръстоска между магаре и зебра, се роди
Коментари Харесай

Очарователният Зиги е наполовина зебра, наполовина магаре

Зипи - рядка кръстоска сред магаре и зебра, се роди във плантация в Съмърсет при започване на октомври, заяви в. " Индипендънт ".

 
Майката на Зипи се споделя Зиги . Тя е 6-годишна зебра, купена за 10 000 английски лири от Германия . Зиги живее във фермата с девет магарета, измежду които е и бащата на дребното - Раг . Собственичката на фермата Кристин Търнър споделя, че раждането на Зипи е било огромна изненада, тъй като изобщо не е схванала, че Зиги е бременна.

 
" Миналия месец дръпнах пердетата на спалнята си и видях това малко създание да ме гледа. Това беше същински потрес. Изтичах надолу по стълбите по пижама, наметнах палтото си и отидох да го видя ", споделя Кристин Търнър .
Neigh joke: Woman breeds pet zebra and donkey to make ZONKEY
— Daily Star (@Daily_Star) " Приличаше на огромен чудак и в действителност демонстрира характера си още от първия ден “, продължи тя. „ Зипи е на половина диво животно и ме бута и рита, леко, само че закачливо. След това се втурва нанякъде. Вече малко се поуспокои и ми разрешава да го четкам. Зиги е страхотна майка и не го изпуска от очи. Те кръстосват фермата и вършат всичко дружно. Раг гледа да стои встрани ".

 
Раг е на четири години. Връзката му със Зиги е напълно естествена, нищо не е предизвиквано принудително, твърди Кристин Търнър
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР