Зинедин Зидан не иска да чува за никакви сравнения с

...
Зинедин Зидан не иска да чува за никакви сравнения с
Коментари Харесай

Зидан: Миналогодишният финал няма никакво значение

Зинедин Зидан не желае да чува за никакви съпоставения с миналогодишния край в Шампионската лига сред водения от него " Реал " Мадрид и италианския " Ювентус ". Tази вечер 12-кратният европейски клубен първенец се изправя против " бианконерите " в Торино в повтаряне на дуела за трофея от 2017 година. Тогава " белите " завоюваха с 4:1 след продължения в Кардиф.

Четвъртфиналът е от 21 ч. и ще бъде излъчен директно по bTV Action.

" Това няма нищо общо със станалото преди към 10 месеца. Това, което се случи, си остава в предишното. Сега мислим единствено за сегашния мач и желаеме да се представим на равнище. Не е хубаво да си мислим за останалите ни дуели с този съперник, тъй като тези мачове са в предишното и нямат безусловно никакво значение ", разяснява Зидан на конференция пред медиите в Торино.

На осминафиналите в Шампионската лига " белите " отстраниха посочения за любимец състав на " Пари Сен Жермен ".

" Разполагам с 25 доста положителни футболисти и ще ги употребявам всичките. Нормално е в даден миг част от играчите да бъдат в много по-силна форма. Все отново играем мачове през три дни. Предстои ни доста значим дуел, само че сме готови сносно. " Ювентус " е мощен и умел тим. Знаем, че няма да бъде елементарно ", сподели още френският експерт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР