Зинедин Зидан и Дженаро Гатузо са два от потенциалните варианти

...
Зинедин Зидан и Дженаро Гатузо са два от потенциалните варианти
Коментари Харесай

Зидан и Гатузо варианти за поста на Пирло в Ювентус

Зинедин Зидан и Дженаро Гатузо са два от евентуалните разновидности за заместител на Андреа Пирло от новия сезон, в случай че наставникът на Ювентус бъде освободен от поста си, твърди Tuttosport. Пирло може да бъде уволнен от Старата госпожа без значение от позицията, на която приключи сезона в Серия " А " италианският гранд.

Зидан, актуалният ментор на Реал Мадрид, е дългогодишна цел на президента на Ювентус Андреа Аниели, който се опита да докара французина в Торино през 2019. Огромната годишна заплата от 12 милиона евро на Зизу обаче може да се окаже спънка за възможен " брак " сред Юве и международния първенец от Мондиал'98.

Друга алтернатива за Ювентус е Дженаро Гатузо. Старши треньорът на Наполи може да се раздели с отбора след края на сезона и няма да има толкоз огромни финансови условия като Зидан. От Tuttosport означават също, че сътрудникът на Гатузо Жорже Мендеш е в положителни връзки с управлението на " бианконерите ", което би могло да улесни възможна договорка сред някогашния халф на Милан и торинци.

Бившият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри също е измежду разновидностите, обсъждани от Старата госпожа, само че вероятно негово предопределение може да докара до разтърсване в клуба, като би могло да накара вицепрезидента Павел Недвед и спортния шеф Фабио Паратичи да си тръгнат, защото се счита, че двамата са срещу завръщане на Алегри в Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР