Зинедин Зидан е останал впечатлен от представянето на един от

...
Зинедин Зидан е останал впечатлен от представянето на един от
Коментари Харесай

Ново попълнение на Реал впечатлило силно Зидан

Зинедин Зидан е останал впечатлен от представянето на един от младите гении от школата на Лос Бланкос - Марвин Парк, оповестява на днешните си страници “Марка”.

20-годишният състезател може да се преглежда като зимно попълнение, добавя още изданието, защото лос бланкос не бяха във финансова позиция да вършат прехвърляния през този януари и по този начин и не прибавиха ново име към състава си макар проблемите.

Парк обаче записа 55 минути във вторник при успеха с 2:0 против Хетафе, а представянето му бе повече от оптимистично. Той се опълчи устойчиво и докара тежки времена за различен гений от школата на Ла Масия - Марк Кукурела и в нападателен, и в отбранителен проект. Нивото на срещата въобще не го тормози очевидно, а увереността, която сподели в придвижването си с топка в крайници, може би е точно нещото, от което в Реал се нуждаят сега, при следващото неявяване заради контузия на Еден Азар.

Парк притегли вниманието на треньорското управление още през лятото, когато, още веднъж против Хетафе, той се показа доста мощно при успеха с 6:0. Именно оттогава самият Зидан следи деликатно израстването на Парк и в този момент му дава късмет при проблемите с отсъстващи футболисти.
Ла Лига 22 кръг, събота 6 февруари  Уеска 1:2краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР