Зимното попълнение ЦСКА Браян Морено - е пред дебют за

...
Зимното попълнение ЦСКА Браян Морено - е пред дебют за
Коментари Харесай

Браян Морено с шанс за дебют

Зимното попълнение ЦСКА Браян Морено - е пред дебют за отбора. Очаква се това да се случи в съботното домакинство на Царско село, написа " Тема спорт ". Колумбиецът към този момент тренира пълноценно и навлиза във все по-добро физическо положение.

Припомняме, че присъединението на офанзивния футболист към новите му съотборници мина през много премеждия. По проект той трябваше да дойде в лагера на ЦСКА в Турция в средата на януари, само че след прекаран ковид и проблеми с пътуването това се случи чак в края на месеца. Когато тай най-сетне се причисли към армейците обаче, стана ясно, че се намира в доста неприятна физическа форма, а също така е и с контузия.
 Мишо Вълчев: Николай Михайлов избави Левски против ЦСКА
Мишо Вълчев: Николай Михайлов избави Левски против ЦСКА

" Дербито трябваше да се изиграе поради почитателите "

Феновете на ЦСКА разумно бяха недоволни, че се подписва с контузен футболист. Вчера от клуба разгласиха първо видео от ежемесечната поредност с въпроси към управлението. Изпълнителният шеф Филип Филипов бе безапелационен, че Морено е минал наложителните медицински проучвания, преди да парафира договора си. Впоследствие той е получил инфектиране на остаряла контузия, само че както към този момент стана ясно, съумя бързо да се възвърне и към този момент е разполагаем на Стойчо Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР