Зимното попълнение на Барселона Жейсон Мурийо разкри, че е получил

...
Зимното попълнение на Барселона Жейсон Мурийо разкри, че е получил
Коментари Харесай

Колумбийска връзка: Мина съветва Мурийо за Барса

Зимното попълнение на Барселона Жейсон Мурийо разкри, че е получил препоръки от съотборника си в националния тим на Колумбия и някогашен футболист на каталунците Йери Мина по отношение на това какво го чака на “Камп Ноу”. Мина прекара един сезон в състава на каталунския отбор, след което бе продаден на Евертън, а Мурийо дойде в столицата на самостоятелната област като преотстъпен до края на сезона от Валенсия.

“Пожела ми триумф, както постоянно вършим, когато някой от нас минава в различен тим. Говорихме си за съответни неща, обясни ми повече елементи за клуба и за това какъв брой е хубаво да си част от сходен отбор. Каза ми да се любувам на всеки ден тук. Целта ми е да се интегрирам добре в тима и да съм във допустимо най-хубавата форма. Разбира се, че бленувам да остана за по-дълго, само че в този момент най-важното е да покажа за какво съм тук”, споделя Мурийо по отношение на връзката си с Мина и възможното си бъдеще в състава на испанския първенец.

“Не знам за какво нещата за Йери не се получиха тук. Когато беше в Барселона, работеше крепко всеки ден и даваше най-хубавото от себе си”, прибавя пристигналият от Валенсия защитник.

“Колективът е доста добър. Благодарен съм, че имам късмет да упражнявам всеки ден с играчи от сходна висота, а те ме одобряват доста добре, също както и всички от треньорския щаб. Ако трябв да бъда почтен, бях малко сюрпризиран от това”, споделя още Жейсон. Привличането на Мурийо на “Камп Ноу” бе изненадващо, тъй като през сегашния сезон той имаше едвам три мача за Валенсия - един в Ла Лига, един в Шампионската лига и един в Купата на краля.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР