Зимният сезон в CARVE, първия в България спортен център за

...
Зимният сезон в CARVE, първия в България спортен център за
Коментари Харесай

Откриха зимния сезон в CARVE

Зимният сезон в CARVE, първия в България състезателен център за ски и  сноуборд на закрито, стартира публично на 10 май. Той се намира в София на  ул. „ Коста Лулчев “ 52, директно до мол „ Скай Сити “.

CARVE дава опция на феновете на ските и сноуборда да се образоват, упражняват и поддържат форма през цялата година без значение от сезона. 

Иновативната апаратура за ски и сноуборд на закрито е от вида „ безпределно втурване “ с дължина 9 м, ширина 5 м и надолнище 14˚.  Максималната й скорост е 25 км/ч, което е сравнимо с чувството при втурване с 60км/ч в планината.

Пистата е подобаваща за начинаещи и напреднали, деца и възрастни. Начинаещите скиори и сноубордисти бързо и елементарно овладяват техниките и стойката за каране в следена среда, което е причина за по-уверено и прелестно каране в планината.

За напредналите инсталацията е доста потребна за рационализиране на техниката и поддържане на форма през цялата година. 

За скиорите и сноубордистите се грижат сертифицирани инструктори, минали специфичен курс за работа с съоръжения вид „ безпределно втурване “. Поради високата активност и натоварване на тялото тренировките са структурирани на правилото „ 10 мин. каране, 10 мин. отмора “. През май всеки може да се възползва от понижение в цената на пакетните тренировки за ски и сноуборд.
Екипът на CARVE е подготвил специфични дарове и изненади за първите 100 посетители. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР