Зимният сезон тече с пълна сила, снегът натрупва, включително и

...
Зимният сезон тече с пълна сила, снегът натрупва, включително и
Коментари Харесай

В снежната сутрин: Как да разринем бързо колата?

Зимният сезон тече с цялостна мощ, снегът натрупва, в това число и върху колата ни.

Как можем най-лесно и бързо да я почистим заран? Влогърът Филип Лазаров - " Филип бричката " показва своите способи и даде подробни препоръки.

Цялата процедура Лазаров започва с шапка, ръкавици и метла.

" Първо си вършим малко място до автомобила благодарение на метлата, с цел да не ни се намокрят краката. Почистваме на първо време шофьорската врата по ръба, с цел да не падне снегът вътре, когато я отворим ", изясни влогърът пред Bulgaria ON AIR.

Филип Лазаров предлага потреблението на добавки като спрейове за коли, които ще ни оказват помощ да отваряме вратите по-лесно, ако дръжката е замръзнала.

Провокиран от другите препоръчани разновидности на репортера Димитър Димитров за методите по какъв начин да " размразим " автомобила си, някои от които и вид " направи си самичък ", Лазаров акцентира: " Фирмите по тази причина заплащат на инженери - да измислят средства за подобен тип цели ".

Следващата стъпка, която Филип прави е да отвори шофьорската врата, изтръсква обувките си от снега, с цел да не го придвижи на стелката, което ще запоти стъклата, когато пуснем парното.

" След като запалителен колата, настройваме парното - само че не на най-много, да духа в посока на стъклата. И към този момент можем да слезем, с цел да продължим с чистенето ", обясни влогърът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР