Зимният курорт посреща скиорите със значителни инвестиции и атрактивни проектиМодерен

...
Зимният курорт посреща скиорите със значителни инвестиции и атрактивни проектиМодерен
Коментари Харесай

Нови видове лифт карти за сезона в Пампорово

Зимният курорт посреща скиорите със обилни вложения и атрактивни планове

Модерен СПА център, промоционални интервали за настаняване и ски услуги, и атрактивен културен календар ще радват туристите

Пампорово започва сезона със обилни вложения, нови и атрактивни планове, които да дадат огромно многообразие и избор, с главната цел да обогатят престоя на всеки екскурзиант освен в ски зоната, само че и отвън нея. Курортът продължава подготовката за ски сезон, изпълнен с забавни спортни, театрални и музикални събития, които да разнообразят културния живот в Пампорово и да придадат добавена стойност към ски почивката.
За първи път още от в този момент се дава опцията за предварителни резервации с отстъпки до 30% от цените за настаняване в разнообразни интервали през сезона, както и промоционална цена на въжен превоз картата в избрани интервали през януари.

Новости в ски зоната

След историческото обединяване на двете ски зони в к.к. Пампорово и гр.Чепеларе преди два сезона, ползата към родопските писти става все по-голям. За идния ски сезон в курорта приоритет ще бъде удовлетвореността и разнообразието за гостите от разнообразни типове нови услуги, свързани освен със ски зоните, само че и с доста нови интензивности отвън карането на ски.
За сезона

шлагер остава въжен превоз картата 2в1

която дава безкрайно каране по пистите на ски зона Пампорово, безкрайно каране по пистите на ски зона Чепеларе, безвъзмезден превоз сред двете ски зони и отстъпка за прилагане на ултрамодерния нов СПА уелнес център в хотел Перелик.
Още от в този момент Пампорово афишира промоционални интервали за въжен превоз картите през януари в дните от 6-ти до 10-ти и от 13-ти до 17-ти януари 2020 (включително) на цена от 52 лева за възрастен дневно.
Въвеждат се

нов тип 6- и 9-дневни въжен превоз карти

за делнични дни с опция за непоследователно прилагане, които ще дадат повече еластичност и опция на туристите в курорта да употребяват услугата в разнообразни делнични дни. Това е опция за всички посетители да бенефицират от възможни промени в проектите си или при положение на неприятно време, като употребяват закупената за непоследователни дни въжен превоз карта в идващ работен интервал през сезона.
Поради огромния интерес, Пампорово и Мечи чал ще запазят фамилните пакети с въжен превоз карти, които дават понижения от 8 до 12% от цената на ски картите.
Още от в този момент

Пампорово афишира месец март за фамилен месец

с 30% отстъпка от цената на въжен превоз картите, 30% отстъпка от хотелското настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик и 30% отстъпка от ски услугите след 9 март 2020 година до края на сезона.
Запазва се обществената политика към децата и ученическите лагери, като продължава да се дават преференциални условия за настаняване и ски услуги, за стимулиране развиването на зимните спортове измежду подрастващите.

Продължават партньорските стратегии с БАКБ

БМВ България и Ауто Бавария, А1, ОМВ и младежките карти ISIC, които дават отстъпки сред 8 и 17% от цените на въжен превоз картите, ски услугите и хотелското настаняване в определени хотели в курорта съгласно изискванията на стратегиите и политиката на Пампорово АД.
И през идния ски сезон, за облекчение на туристите и за достъп до настояща информация, ще работи обновената прът център система с номер 0700 17 702 и автоматизираната система SNOWTIS, която в действително време дава информация за метеорологичните условия, обработените писти и работещи лифтови уреди.

Новости в хотелските бази

През декември, след следващата огромна реставрация в емблематичният хотел Перелик*****, порти отваря най-големият в курорта първокласен СПА уелнес център, ситуиран на три равнища и на близо 2 000 кв. м. повърхност. В комбиниране с новия съвременен конгресен център в курорта – още веднъж в хотел Перелик, открит това лято с разнообразни по потенциал зали с общо 1200 седящи места, съвременно техническо съоръжение и подземна топла връзка с първокласните хотели Перелик и Орловец, Пампорово се трансформира в нов привлекателен център за ски, уелнес и бизнес целогодишно.
Новият грандиозният уелнес център Перелик ще предлага извънредно многообразие от релаксиращи и възстановителни процедури, които ще притеглят гостите в Пампорово целогодишно. Центърът ще предлага най-големият плувен басейн в курорта, съвременен програмиран достъп до другите типове пространства, част от които са билкова сауна, кедрова сауна, инфра алена сауна, арома сауна, финландска сауни, арома билкова баня, сауна парилка, релакс зона с дървени вани, турска баня (хамам), противоположен душ, солна стая, ледена стая, джакузи, водоравен душ, расул стая, независими ВИП джакузита, масажни кабинети, съвременен фитнес център, фреш нутри бар.
Новият уелнес център ще е наличен за всеки посетител в курорта. А туристите закупили въжен превоз карти ще могат да употребяват отстъпка от тези цени за достъп до СПА центъра.

Нов културен събитиен календар

В най-голямата многофункционална зала на новооткрития конферентен център в хотел Перелик – Pamporovo Convention Center, за първи път започва културна стратегия в курорта през ски сезона с присъединяване на известни музикални групи и обичани реализатори от българската поп сцена, филми, театрални постановки и мюзикъли с имена като „ Акага “, Камен Донев, млади известни музикални звезди, комедийни театрални постановки, български анимационни филми и други Билети може да се декларират на телефон 070017702, в продажбените центрове на хотели Орловец и Перелик или на касата на конгресния център преди събитието.
Актуална информация може да наперите на онлайн платформата на курорта pamporovo.me или при връзка с оператор на номер 0700 17 702.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР