Зимните курорти вече вдигнаха цените на ски зоните.От вчера лифт

...
Зимните курорти вече вдигнаха цените на ски зоните.От вчера лифт
Коментари Харесай

Ски зоните в зимните курорти вече са с по-високи цени

Зимните курорти към този момент подвигнаха цените на ски зоните.

От през вчерашния ден въжен превоз дневната въжен превоз карта за възрастен в Банско е 79 лв.. Ученици от 13 до 19 години, в това число, заплащат по 75 лв.. Същата е цената и за пенсионери до 75 години. Лифт картите за децата до 7-годишна възраст и за възрастните хора над 75 години са по левче, а за децата сред 7 и 12-годишна възраст – 43 лв..

Цените за дневните въжен превоз карти в Боровец се усилват от 62 на 75 лв. на човек за възрастен, а цената за нощното каране ще бъде към този момент по 40 лв. за възрастен вместо досегашните 30 лв..

В Пампорово цената на еднодневна въжен превоз карта става също 75 лв. за възрастен, 59 лв. за младежи и 45 лв. за деца. От управата на курорта осведомят, че за този зимен сезон новата полудневна карта ще усили времето за каране по пистите с 45 минути, стартирайки от 11.45 до 16.30 часа.

Отстъпки са планувани при закупуване авансово онлайн на ски услуги като лиф карти, инструктор или наемно съоръжение. На територията на комплекса са инсталирани спомагателни станции за безконтактно приемане на въжен превоз карти посредством сканиране на кюар (QR) код. През този зимен сезон в постройката на един от най огромните хотели ще проработи лаборатория за бързи и PCR проби.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР