Зимната столица на България - Банско от години се слави

...
Зимната столица на България - Банско от години се слави
Коментари Харесай

Балетно шоу започва в Банско

Зимната столица на България - Банско от години се слави като желано място за разнообразни зимни спортове. Освен това обаче, курортът показва и разнообразни културни прояви за ценители. Новата самодейност, взаимно с общината в града, е обвързвана с показване на петото издание на фестивала " Балет Банско 2019 ".
Събитието е обвързвано с разнообразни осъществявания от модерния балет, като тази година то започва на 21 март от 18:00 часа на сцената на читалище " Никола Вапцаров " в града.
Ненадминатото шоу ще включи в програмата си балетната натрупа на Варненската опера, като с изключение на тях, ще има още представителите и гостуващи солисти от Русия, Италия и Испания. Всички те, обединени под мотото на балет, ще показват мостри на танцовото изкуство, особено за жителите и гостите на Банско.
Програмата на събитието ще продължи три дни, до 23-ти март, а билите могат да се купят от касата на читалището.
Сред танцовите представления са застъпени иновационни представления на велики представления като " Пепеляшка " и " Лебедово езеро ", като от общината чакат и тази година събитието да премине при висок интерес.
Заглавната фотография е илюстративна!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР