Зимен семеен празник в местността Офелиите над Златни мостове утре

...
Зимен семеен празник в местността Офелиите над Златни мостове утре
Коментари Харесай

Утре се провежда Зимен семеен празник в местността Офелиите на Витоша


Зимен фамилен празник в местността Офелиите над Златни мостове на следващия ден от 11.30 часа „ София – европейска столица на спорта “ и „ Мачирски спорт “.

Отворен ски-слалом за юноши и деца (от 10 до 16-годишни), фамилна щафета с шейни, конкурс за изработка на снежен човек, съревнование по изтегляне на въже, конкурс за най-атрактивна визия на шейна и снежен карнавал са единствено част от заниманията.

В надпреварите с шейни ще би трябвало да вземат участие дете и родител, а записванията ще са на място от 9.30 ч. до 11.30 ч. на обособени пунктове от уредниците.

Участието е със лична ски-екипировка и шейни. Най-добрите ще бъдат отличени с предметни награди и медали.

Специалисти ще образоват гратис родителите по какъв начин най-правилно да учат сами децата си да карат ски. Инициативата цели да се избегнат неверните първи стъпки на малчуганите в алпийските дисциплини и по този метод децата да могат бързо и стилно да се научат да карат ски. Наред с това по време на спортния празник ски и ръб учители ще създадат демонстрации и ще оказват помощ гратис на дребните скиори да покачат уменията си.

Майстори в слоупстайла ще покажат майсторство от 11 ч. в построената неотдавна в долната част на по-дългата писта фънзона, където са завършени няколко атрактивни скока и трудности. Сред тях ще бъде и Йордан Мачирски, бакалавър „ Специалист по снежни спортове “ от НСА „ Васил Левски “.

Програмата за Феста планува още голям брой демонстрации, надпревари, занимателни съревнования и викторини. На огромната поляна ще се провежда и борба със снежни топки, а за най-голяма снежна топка и за най-атрактивно
претъркаляне в снега ще има награди. /offnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР