Зимен ритуал за бързо привличане на пари По време на

...
Зимен ритуал за бързо привличане на пари По време на
Коментари Харесай

Зимен ритуал за бързо привличане на пари и просперитет

Зимен обред за бързо привличане на пари

По време на възходяща луна, когато мощен вятър духа на открито и има снежна стихия, отидете на някое намерено, необитаемо място (поле, поляна, околности, горичка и др.). С лице към вятъра, протегнете ръце напред (с длани към падащия сняг) и кажете:

„ Прекланям се пред вас ветрове мощни, които летите над земята, на едни давате, на други вземате, носите снежинките пред себе си. Никой не може да ги преброи и да каже какъв брой са. Понесете ги нагоре и в куп ги съберете. Нека имам толкоз пари, колкото снежинки има в тази купчина. Изпратете ги към мен. Както дланите ми са цялостни със снежинки, по този начин да бъдат цялостни и с пари.

“Поставете снега в дланите си в буркан, който сте взели със себе си и влезте в къщата без да поглеждате обратно. Поставете буркана на топло място, тъй че да се разтопи по натурален метод.

Сложете шепа стотинки във водата (без да броите какъв брой сте взели в шепата) и кажете три пъти:
„ Майко Водице, колкото капки има в теб, толкоз пари за мен. “Богатството, прекрачило прага, принадлежи на мен, парите да не свършват в никакъв случай, а единствено да се усилват. ”

Всеки ден поръсвайте с вода всички стаи в къщата и прага на входната врата, като казвате: „ Поръсвам с вода, злато и сребро приканвам, така както водата в никакъв случай няма да пресъхне, по този начин постоянно да имам доста пари.

Вижте още: Постна питка: Без яйца и мляко, само че все пак доста мека и вкусна

Когато водата в буркана свърши, оставете монетите в него и го приберете някъде. Можете да ги похарчите едвам след една година.

Кажете за този зимен обред на приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР