Зимата все повече ще напомня за себе си, но ние

...
Зимата все повече ще напомня за себе си, но ние
Коментари Харесай

4 модни класики, които трябва да имате за зимните дни

Зимата от ден на ден ще припомня за себе си, само че ние не се тормозим, тъй като към този момент се приготвяме да я посрещнем стилно, комфортно и топло. Още в този момент сме подготвени да поставим главните на капсулния си дрешник за студените дни и започнахме с няколко безспорни фешън класики от новата сбирка на Calvin Klein Jeans .



Сред тях е обемното пухкаво яке, в чиято топла прегръдка ще се приютяваме през идващите месеци. Вместо черно обаче, този път избираме модел в светли тонове и избираме макси дължина, което значи, че под него ще можем да носим и обичаните си рокли. Защото пухкавите якета могат да се комбинират и с елегантни облекла. Въпреки това по-често го съчетаваме с дънки. Още една класика, която би трябвало да имате този сезон, и няма по какъв начин да не откриете съвършения модел за себе си точно в Calvin Klein Jeans .



Дънките пък елементарно ще съчетавате с пуловер, изключително когато е в безпристрастен цвят. Можете да изберете и модел в ярки тонове, с цел да внесете малко повече прохлада в зимния стайлинг, макар че черно-бялата гама ни е супер обичана сега. Затова взехме решение и шапката да бъде в черно. Онази, която носим и града, и в планината, и на път за работа, и за дългите разходки през уикенда. Шапката, която дава приключен тип на този обикновен тоалет, с който ще ни е по-лесно да преминем през зимните дни.



Новата есенна сбирка на Calvin Klein Jeans можете да откриете в магазините на Calvin Klein в София в Paradise Center и Serdika Center.

С поддръжката на Calvin Klein

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР