Зимата вече чука на вратата ни, но това няма да

...
Зимата вече чука на вратата ни, но това няма да
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Зимата към този момент чука на вратата ни, само че това няма да попречи на любовта да се развива с цялостна мощ при някои зодии. При други зодиакални знаци ще се следи прочут застой, а романтиката ще остане на назад във времето.

Овен

При Овните либидото им ще е на макс. Променливото време няма да попречи на тяхното предпочитание за обич. Те ще бъдат настроени сантиментално, а любовта ще им донесе задоволство, наслада и благополучие.

Телец

Телците ще имат известни проблеми с общуването с обичаните си хора. Възможно е да усетят напрежение, което би трябвало да се парира в точния момент. Телци, имайте повече самообладание и правете взаимни отстъпки, с цел да не се задълбочат нещата.

Близнаци

Може да зародят разногласия от финансово естество с половинката. Най-добре е да се заобикалят рисковете, свързани с пари или вложения, тъй като това ще се отрази и на любовния живот на Близнаците.
Съвет: освободете съзнанието си и изчакайте по-добър интервал. В края на седмицата любовните страсти сред вас и колегата ще се завърнат.

 любовен хороскоп

Рак

В връзката с колегата са вероятни разминавания. В резултат на това сред вас и половинката може да се окаже по-трудно да споделяте своите мисли и усеща или да разрешите някаква обстановка. Минал спор още веднъж ще изплува на повърхността, който ще би трябвало да бъде позволен по най-бързият метод

Лъв

Лъвовете ще се радват на мира и любовни страсти. Хармонията в живота им ще е цялостна! Около празниците ги чакат единствено позитивни моменти.
Лъвове, вие ще сте на седмото небе от благополучие. Любимият човек ще ви изненадва непрекъснато, а в случай че нямате подобен - шансът да го срещнете по това време е голям.

Дева

Възможно е да зародят известни пререкания с обичания човек. Това може да е в следствие от непредвидена среща или спомен за остаряла обич. Не се поддавайте на сходни страсти и намерете метод да парирате тези усеща. Всичко е във вашите ръце.

 любовен хороскоп

Везни

Везните чакат с неспокойствие ваканцията, с цел да се отдадат на мързел и обич. Работата им е пристигнала допълнително и е време за нещо релаксиращо. Усамотението с някого ще бъде идеалното решение на въпроса, то ще подейства разтоварващо. 

Скорпион

Скорпионите би трябвало да са деликатни в приказките и дейностите си, необикновен със своята половинка. Ако се стигне до спор, то той може да прерасне в сериозен спор, а следствията ще са непредвидими. Избягвайте сходни пререкания и намерете време да изясните всички проблеми.

Стрелец

Стрелците да намерят повече време за своята половинка. Време е да спрат да мислят единствено за себе си и да създадат нещо, което обичаният им човек обича. Така ще го изненадат и ще възстановят романтиката посред им.

 любовен хороскоп

Козирог

Козирози, време е да преосмислите своята настройка към живота. Не всичко е единствено работа, би трябвало повече обич и позитивни страсти. Зарежете своите настоятелен задължения най-малко за ден и се насладете на нещо сантиментално и забравено - най-добре с вашата половинка.

Водолей

Ако сте от тази луда зодия, в този момент е времето да затвърдите вашите позиции в любовта. Ако нямате половинка - то вероятността тя да се появи е много огромна. Не пропускайте шанса си и рискувайте - допустимо е да намерите това, което търсите. Експериментирайте повече в секса.

Риби

За страдание хармонията в любовта тази седмица ще бъде по-слаба от нормално. Това ще е по този начин поради насъбраната отмалялост. Вижте се с някой другар, тъй като това ще ви разтовари и може да получите скъп любовен съвет. Намерете време да останете уединено и се запитайте какво желаете от живота.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР