Зимата си отива и е време за нови начала. Точно

...
Зимата си отива и е време за нови начала. Точно
Коментари Харесай

Любов, финансови проблеми и отлично здраве! Какво готви месец март за всяка зодия?

Зимата си отива и е време за нови начала. Точно това ще се случи с огромна част от 12-е зодии, които нямат самообладание да осъществен фантазиите си. За това няма да пречи и Меркурий, защото той към този момент не е назадничав, а пък ще помогне пълнолунието, което този път е в Дева.

Какво вещае хороскопът за всяка една от 12-е зодии през месец март?

Виж още: Какво трансформира всяка зодия в добър и правилен другар?

Овен

          View this post on Instagram                      

A post shared by Hustle Touch (@hustletouch) on Feb 3, 2020 at 11:03am PST

Може би ви се коства, че нещата се развиват малко постепенно към вас, само че към края на месеца ще се чувствате като в конкуренция. Ще останете оптимистично настроени за всеки аспект на живота си. В живота ви ще се появят нови хора, които ще останат дълго време в него.

Телец

          View this post on Instagram                      

A post shared by Couple by 9GAG (@couple) on Feb 25, 2020 at 3:10am PST

Ако имате проблеми във връзката си напоследък, месецът на раздялата е пристигнал. Ако не - би трябвало да провокирате колегата си и да си подарите нови страсти. От друга страна Марс, Юпитер и Плутон ще усилят силата ви. Ще давате 100% от себе си на работното място. Чувствате се мощни, стимулирани, здрави.

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Могат да ви разбият сърцето

Близнаци

          View this post on Instagram                      

A post shared by Couple by 9GAG (@couple) on Feb 26, 2020 at 7:24am PST

В сантиментален проект нещата при вас наподобяват повече от добре. В края на месеца си подарете сантиментален уикенд с обичания човек. В работата нещата също вървят по проект, като в края на месеца същински ще блеснете. Всичко това обаче ще докара до неизбежна прочувствена отмалялост.

Виж още: С тези 5 зодии другарството е сложна задача, а главоболието - обезпечено

Рак

          View this post on Instagram                      

A post shared by William Backman (@willebackmann) on Jan 7, 2020 at 7:59am PST

Имате възприятието, че ви чака нещо вълнуващо и в действителност сте изцяло прави. Предстои ви значима стъпка от професионално естество, само че не се тормозете - всяка ваша стъпка е в вярната посока. 

Виж още: Кои 5 зодии са обречени на популярност и разточителен живот?

Лъв

          View this post on Instagram                      

A post shared by Couple by 9GAG (@couple) on Feb 27, 2020 at 2:43am PST

Ако нямате сътрудник, месец март има какво да ви предложи. Ако въпреки всичко имате, имайте самообладание и не взимайте крайни решения. В работа ще е изморително, а по-неприятното е, че няма изгледи за развиване. Ще се ядосвате и ще бъдете подлагани на стрес.

Виж още: Тези 3 зодии са отличници в целувките, а сътрудниците им са същински щастливци!

Дева

Приятните изненади се крият там, където очаквате минимум. Амбицирани сте и бързо ще постигате задачите си. Ще кипите от мощ и здраве.

Везни

Уран и Венера ще се постараят да разклатят любовния ви живот. Ако желаете да продължите с връзката си, би трябвало да извършите компромис. Ако нямате сътрудник, изчакайте края на месеца за нова опция. На работа ще се чувствате комфортно, вероятни са финансови изненади. 

Скорпион

Връзката ви ще остане в красива естетика, а половият ви живот ще ви накара да преоткриете колегата си. В работа ще усещате самочувствие и надзор.

Стрелец

Важните решения в персонален проект няма да ви плашат и даже ще започнете да мислите за идващ стадий от вашата връзка. В професионален проект ще берете богати плодове на вашия труд и безрезервност. Но внимавайте и поставяйте здравето си преди всичко.

Козирог

Ще усетите непосредственост и нова пристрастеност с колегата си. Ако сте самотни, изчакайте още някой различен месец. Ще се замислите да промените работата си. 

Водолей

Венера и Уран ви вършат много нетърпеливи. Хубавото е, че на работа ще се усетите по-силни отвсякога. Цената обаче е висока - стрес и отмалялост.

Риби

Ще чувствате прочувствена и откровена обич. Ще се запознаете с нови хора, които имат силата да извърнат живота ви и да го заредят с нови позитивни страсти. Докато другите се провалят, вие ще блестите.

Източник thumbnail: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР