Зимата ще напомни за себе сиПрез почивните дни Югоизточна Европа

...
Зимата ще напомни за себе сиПрез почивните дни Югоизточна Европа
Коментари Харесай

Очакват ни слънчев уикенд и валежи през седмицата

Зимата ще подсети за себе си

През почивните дни Югоизточна Европа остава под въздействие на антициклон с минимална облачност. Сутрините в някои региони ще са мъгливи, следобедите над по-голямата част от страната – слънчеви, а температурите – по-високи по отношение на нормалните, осведоми.

В събота ще е съвсем ясно сутринта като се изключи обособени елементи от Черноморието и слънчево с минимална облачност следобяд. Не се чака мощен вятър, а дневните температури ще са сред 8 и 13 градуса.



Неделната заран ще е мъглива в равнините и най-много около огромните водоеми. В някои региони видимостта ще остане намалена съвсем през целия ден. Температурите ще се двоумят към нулата. В часовете следобяд – слънчево време с температури от 9 до 14 градуса, по-ниски в мъгливите елементи на страната.



Мъгливо ще е и в понеделник сутринта. В часовете следобяд в първия ден на идната седмица ще стартира бързо заоблачаване. Над Балканите ще премине циклон с превалявания във вторник и сряда. Ще вали дъжд над цялата съвсем цялата страна, в някои региони на изток – в по-значителни количества. С нахлуването на леден въздух ще завали и сняг в планините на Западна и Централна България и някои предпланински региони. Възможно е да падне сняг и на изолирани места в Североизтока. Дневните температури ще паднат до равнища от 2 до 7-8 градуса. Облаците ще стартират да се раздират по-видимо към четвъртък-петък.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР