Зимата се развилня и в други части на Европа. Германия

...
Зимата се развилня и в други части на Европа. Германия
Коментари Харесай

50 деца и възрастни бяха блокирани в училище в Германия

Зимата се развилня и в други елементи на Европа. Германия беше обхваната от значителни снеговалежи в комбиниране с рекордно ниски температури. В транспортния безпорядък в произшествия починаха минимум двама души. Деца са били блокирани в учебно заведение. Необичайно ниски са температурите и на Скандинавския полуостров.

В немската провинция Хесен към 30 деца и 20 възрастни трябваше да прекарат нощта блокирани в учебно заведение поради проблем с рейсовете. Пожарникарите проведоха спални пространства, в това число за деца. Придвижването в целия район е затруднено поради снега и падналите дървета. Токът на доста места в провинцията прекъсваше, има и ранени хора.

Зимен безпорядък настъпи и на други места в Германия, с многочислени известия за пътни произшествия, в това число в столицата Берлин. В Саксония-Анхалт учебен рейс с 16 деца падна в канавка. Едно дете е потърпевшо.

На Скандинавския полуостров, извънредно за ноември, температурите паднаха много под нулата. На западното крайбрежие на Норвегия даже бяха регистрирани върхове. Студът скова и съвсем цяла Швеция, също и Дания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР