Зимата ни връхлита с пълна сила. Снегът се трупа по-жестоко

...
Зимата ни връхлита с пълна сила. Снегът се трупа по-жестоко
Коментари Харесай

Очаква ни гореща трансферна зима

Зимата ни връхлита с цялостна мощ. Снегът се натрупа по-жестоко и от съдийските неточности, а това значи, че наближава нов трансферен прозорец. Спекулациите и слуховете за бомбастични покупко-продажби са в разгара си.

ТОПСПОРТ преставя най-любопитните имена, които са на път да сменят своите тимове.

Португалецът Жоао Марио е обект на сериозен интерес от страна на Арсенал. " Артилеристите " не съумяха да привлекат европейския първенец през лятото. Ако Месут Йозил продължи да отклонява поканите на управлението за преподписване на своя договор, Марио като нищо ще се озове на " Емирейтс ". През този сезон халфът основно се включва от пейката - попадна измежду титулярите едвам 3 пъти. Според Tuttosport Интер е подготвен да се раздели с футболиста против не по-малко от 30 милиона евро (26 милиона паунда), което е с 14 милиона по-малко от даденото за него през лятото на 2016-а.

Барселона ще се опита да отмъкне различен португалец - Бернардо Силва. Крилото на Манчестър Сити по този начин и не се приспособява към британския футбол и е надалеч от върха на своите благоприятни условия. Пеп Гуардиола вижда това и разчита най-вече на Рахим Стърлинг и Лерой Сане, които в композиция с Серхио Агуеро или Габриел Жесус оформят страхотното нахлуване на " жителите ". През предишния сезон Бернардо бе част от смъртоносната офанзива на Монако, класирала отбора на полуфинал в Шампионска лига и осигурила купата във Франция. Това подвигна цената на португалеца на 45 милиона паунда, колкото заплати Сити през това лято. С оглед на неприятната за " блаугранас " развръзка на сагата Коутиньо, Бернардо Силва наподобява добра алтернатива, твърди испанската медия diariogol.

Антони Марсиал е трансферна цел на Реал (Мадрид). Зинедин Зидан следи изкъсо изявите на своя съотечественик, който впечатлява през този сезон. Манчестър Юнайтед заплати 36 милиона паунда за крилото през 2015-та, а сега цената му е към 80 милиона паунда, твърди ESPN. До момента сезонът на " белия балет " е неуспех, а основна причина за слабото показване в Ла Лига е неналичието на попадения от Кристиано Роналдо и Карим Бензема. Нападателите имат едвам по 2 гола на сметките си. Раздялата на Реал с Алваро Мората през лятото пък оставя КР7 и Бензема без конкуренция в офанзива.

Турският състезател на Барселона - Арда Туран е спряган за избавител на сезона на Монако. " Монегаските " надали ще защитят купата си, а към този момент отпаднаха от Шампионската лига. Последният мач на французите в " шампионата на богатите " приключи трагично - 1:4 вкъщи против Република България Лайпциг. Туран не играе постоянно в Барса и е доста евентуално да не приключи сезона при каталунците, предвид на сериозния интерес към него, написа Mundo Deportivo.

Тотнъм след изкъсо звездата на Бешикташ - Ченк Тосун. Турският топреализатор прави възторг и през този сезон. " Шпорите ", които завоюваха групата си в Шампионска лига в компанията на Реал и Борусия (Дортмунд), желаят да засилят в допълнение своята офанзива. Те са изпратили публични лица на срещата сред Бешикташ и Порто, с която турският гранд публично си обезпечи историческо класиране за осминафинал в " шампионата на богатите ". Тотнъм демонстрира интерес към голаджията от месеци, настояват турските медии.

Ювентус се включва в борбата за подписа на Тибо Куртоа. Стражът на Челси е мечтан от Пари Сен Жермен и Реал (Мадрид). " Старата госпожа " търси заместител на клубната легенда Джанлуиджи Буфон, който се чака да окачи ръкавиците след края на сезона. Проблем може да се окажат финансовите искания на белгиеца. Той желае най-малко 210 хиляди паунда на седмица, твърди ESPN.

Яя Туре най-вероятно ще се трансформира в следващата залязваща звезда, която приключва кариерата си в Щатите. Настоящият състезател на Манчестър Сити не влиза в проектите на Гуардиола и ще бъде даден на побратимения американски отбор - Ню Йорк Сити, твърди ESPN.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР