Зимата е тук и освен ако не живеете в тропиците,

...
Зимата е тук и освен ако не живеете в тропиците,
Коментари Харесай

Най-актуалните джаджи тази зима

Зимата е тук и в случай че не живеете в тропиците, ще са ви е нужни някои високотехнологични джаджи за студено време, които да ви затоплят.

Те ще ви пазят в сигурност и ще създадат доста по-забавни приключенията ви с хладното време.

Rechargeable Foot Warmers

Оборудвани с вграден термостат, истинските нагревателни стелки от ThermaCell употребяват най-новата технология за безжична термична обработка, с цел да поддържат пръстите на краката топли, без значение от зимната активност, която планирате да предприемете. Освен това те са акумулаторни, регулируеми и ви разрешават да контролирате температурата от разстояние.

Bluetooth Music Beanie

Останете настроени на музикална вълна през зимата с тази съвременна, миеща се Bluetooth шапка. Оборудван с вградени слушалки, микрофон и най-новата технология Bluetooth V4.1, двойното плетено чорапче поддържа топла главата ви, до момента в който слушате обичаната си музика или отговаряте на вашите диалози. Съвместим с многообразие от телефони и музикални устройства, устройството обезпечава до 6 часа слушане на музика и време за диалози и се предлага в разнообразни стилове и цветове.

Tech-Friendly Gloves

Чифт сензорни ръкавици е наложителен аксесоар в днешния високотехнологичен свят. Уютните и дишащи ръкавици North Face eTip имат цялостна проводимост на дланите, с цел да можете да осъществявате повиквания, да сърфирате в интернет и да вършиме фотоси, без да се постанова да ги сваляте.-->
 ръкавици ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР