Зимата е на прага да завладее сезона. Заедно с това

...
Зимата е на прага да завладее сезона. Заедно с това
Коментари Харесай

MAXSPORT представи най-новата ски екипировка на световните брандове

Зимата е на прага да завладее сезона. Заедно с това идва и моментът за " рестартиране " на адреналина и страстите, на дрешника и оборудването за ски. Искате да демонстрирате съвършения завой на пистата? Да оставите остарялото яке в историята? Да изберете нов аутфит в алпийска атмосфера с чаша вино в ръка? Тъкмо в точния момент магазини MAXSPORT вършат всичко това допустимо откакто показаха новите сбирки на най-известните международни марки в зимните спортове.

Клишираният червен килим отстъпи своя монопол пред нетрадиционна снежна пътека в магазин MAXSPORT в София. На ревю по нея бяха показани най-емблематичните дизайнерски решения на водачите в зимните дрехи и екипи за новия сезон. Снежни декори, пенливо вино и диджей приветстваха гостите. От MAXSPORT " рестартираха " зимата с изцяло освежен магазин в алпийски интериор, решен в дърво и камък. Красив бар и доста повече шир са единствено част от обновленията при водача в зимната екипировка. МА XSPORT зарадваха клиентите си и със специфични промоционални оферти. Събитието се реализира с поддръжката на Diners Club International First Lady.
Кой плете ски якета?

Радост за скиорите, които до момента мечтаеха да облекат втора кожа и да усещат цялостна независимост по време на втурване. Първите индикации, че в бъдеще ски якетата може да останат в историята са дело на KJUS, които вършат пробив в областта на материите. Freelite е първото плетено ски яке в света, а моделът е притежател на златната премия на ISPO AWARD 2017 в ски сегмента. Freelite обезпечава цялостна отбрана при другите метеорологични условия, като в това време контролира температурата на тялото. Макар и плетено, якето от ново потомство, е с воден дирек 20 000 mm. Предлага се в три цвята за дамите и в три за господата, като и за двата пола има и ярки, и по-тъмни разновидности.



Перфектното каране не е заблуда

Вдъхновени от Марли Райх, някогашна състезателка по алпийски ски от Заафелден, Австрия, новите ски Atomic Cloud 12, ще задоволят перфекционистките. Дамският модел разрешава елементарно взимане на завоите и по едно и също време с това и дава непоклатимост и надзор. Mоделът изпъква с грациозен черно-бял дизайн и кожена горна част.

Atomic показват и новия си артикул от серията Redster. Иновацията се споделя Servotec и дава изключителна еластичност в завоите и оптималната непоклатимост в скоростните сектори.

Юбилей по италиански

Зима 2017/2018 настава и с 20-годишния празник на VIST. Италианският бранд отбелязва мотива със стилната сбирка Ventinverni. Тя включва якета, панталони, пуловери, ски и аксесоари. Колекцията е в изчистени линии, издържана в тъмносиво и типично по италиански оплита погледа нетенденциозно, само че с безкомпромисна класа.



За индивидуалистите

Volant, като потвърдил се водач в производството на ски, се включват с опция за самостоятелни планове - гравиране на ски. За поредна година моделите им ще носят наслаждение при каране и чудесно задържане на всевъзможен терен, в това число и върху ледени сектори.

Истинско прелъщение е сбирката за децата на Ziener, която предлага качествени материи и същинска цветна еуфория с цитрусов темперамент. Каските за ски и сноуборд на немската марка Casco пък идват с огромно разнообразние от шарки и цветове, като дамите могат да изберат даже и модели с камъни Swarovski.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР