Зимата е чудесно време да си организирате малко СПА бягство

...
Зимата е чудесно време да си организирате малко СПА бягство
Коментари Харесай

Ето кои са най-добрите места за зимна СПА почивка в Европа

Зимата е отлично време да си организирате малко СПА бягство на някое красиво място, където да се поглезите уместно. Предлагаме ви няколко страхотни курорта из Европа, които са единствено на един къс полет със аероплан разстояние. Удоволствието, което ще получите там, обаче, е несравнимо.

Дълги нощи, зимна меланхолия, отмалялост – ще забравите всичко това, в случай че решите да намалите оборотите за няколко дни и да се погрижите за себе си. Дали ще изберете Швейцарските Алпи и някой средименоморски остров, няма по какъв начин да останете разочаровани.

Следващите няколко оферти са деликатно подбрани с акцент освен върху грижата за тялото, само че и за енергийно презареждане и цялостен релакс на мозъка.

The Alpina Gstaad, Гщаад, Швейцария

За зимна СПА отмора, която да надмине всичките ви упования, изберете живописните планини на Швейцария. А първокласният СПА хотел Alpina Gstaad е същински оазис на спокойствието, предлагащ невероятни процедури за възобновяване и презареждане. Намира се в ски курорта Гщаад, където в случай че желаете можете да се спуснете по най-дългата в писта в региона, намираща се на Ледник 3000 или на многочислените трасета за начинаещи наоколо. Идеално място за съчетание на ски почивката със СПА удоволствия, а също и за изпробване с още зимни спортове и екстемни преживявания.



Lefay Resort & Spa, Гарняно, Италия

Открийте подлмадяващата хубост на италианската СПА отмора до момента в който съживявате кожата си през дългите зимни месеци. Трансформацията на тялото ви ще стартира с тест за факторите, състаряващи клетките и разкрасителна консултация, която да дефинира задачите на уелнес програмата ви. Тя ще ви помогне да намалите признаците на стареене посредством лицево оформяне, акулифтинг и енергизиращи антиейдж разтривки. Антиейдж СПА процедурите се изготвят от специалисти и подкрепят вашето естествено лъчение. Можете да се изгубите в портокаловите горички и прелестните пейзажи на разходка из терапветичната градиа, която е с замайващ аспект към езерото Гарга.



Galo Resort, Мадейра, Испания

Заложете на вулканичния остров Мадейра за зимно СПА прекарване, което ще върне вашата жизнеспособност под топлината на слъчевите лъчи, отразяващи се в чистите лазурни води на Атлантическия океан. Отдайте се на лечебна аюрведична СПА почивка с азиатска стратегия за мозъка, тялото и душата, която употребява естествени и холистични лечения. Оставете вашето СПА бягство да ви въодушеви да постигнете оптимално самодоволство с аюрведичните курсове и готварските курсове, които да улеснят ползотворните резултати от аюрведа терапиите, фокусирани върху безсънието, загубата на тегло, болките в гърба и артрита.



Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa, Лагоа, Португалия

В Португалия можете да се поглезите с изключителна СПА почивка, която да успокои тялото и мозъка ви. Тук можете да се порадвате на лечения за надълбоко разчистване на кожата, таласотерапия и арома разтривки. Отървете се от напрежението на ежедневния живот тази зима с деликатни лечебни сесии, които да ви оказват помощ да се фокусирате върху сегашното, написа Блиц. Възползвайте се оптимално от техниките за тялото и мозъка, които ще понижат равнището на стрес, а персоналните часове по медитация ще релаксират мозъка ви. Това, дружно с куксозните СПА лечения, ще ви накара да достигнете цялостен вътрешен мир в средата на зимния сезон.



SHA Wellness Clinic, Аликанте, Испания

Пълна промяна на тялото можете да преживеете в това първокласно място в Испания и да се възползвате от персоналните съвещания, благодарение на които да бъдат основани специфични стратегии за инидивидуалните ви уелнес потребности. Оборудване от международна класа предлага лечения, които комбинират най-новите достижения на Запад с антични лечебни способи от целия свят. Ще получите първокласно СПА преживяване с естествени средства като масаж с горещи камъни, кислороден бар и рефлексотерапия, които да удължат резултата от вашата зимна СПА отмора в Европа.



La Clairiére Bio & Spahotel, на 50км от Страсбург, Франция

За чиста и спокойна атмосфера по време на вашето зимно СПА бягство изберете гористите местноти на естествения парк Возаж дю Норд във Франция. Отправете се на духовно странствуване за преоткриване на себе си с направена особено за вас уелнес стратегия, ориентирана към подмладяването на мозъка и душата по ваше предпочитание. От индийски разтривки на главата до успокояващи разтривки с естествени масла, тези лечения ще ви приготвят за освобождаваща от напрежението СПА отмора, която се фокусаира върху понижаване на напрежението посредством обичайни азиатски лечения.



Porto Elounda Golf & Spa Resort, Елунда, о-в Крит

Можете да започнете лечебното си странствуване с една спираща дъха зимна СПА дестинация в Средиземно море. Зимната почивка няма да бъде студена и мрачна с първокласното съоръжение и първокласни СПА лечения, изпълнявани от спецалисти в здравната и уелнес грижата. Ако желаете детокс през зимата, тогава комбинирайте първокласните лечения с пречистваща диета за ободряване на мозъка и тялото. Поддържайте се дейни с тенис, голф, зимни спортове преди да се впуснете в подмладяващи СПА инициативи, както и да прекарате време сами със себе си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР