Зико вика кмета на очна ставка с превозвачитеОчна ставка на

...
Зико вика кмета на очна ставка с превозвачитеОчна ставка на
Коментари Харесай

Четете в Марица: Общината брои 7,5 бона за счупена ръка

Зико вика кмета на очна ставка с превозвачите

Очна ставка на превозвачите с кмета Иван Тотев провежда през днешния ден регионалният шеф Здравко Димитров поради дефицит на дотациите, които Община Пловдив заплаща за градския превоз. Срещата е планувана от губернатора в постройката на регионалната администрация и със наложително наличие на градоначалника, откакто през вчерашния ден шефовете на транспортните компании му се оплакаха, че чакат безуспешно повече от три месеца кметът да ги одобри.

Ул. " Даме Груев " още си чака ремонта

Хлътнал паваж, дупки, изкъртени тротоари, кални гьолове пред блокове и кооперации - по този начин наподобява ул. „ Даме Груев ” в " Кючук Париж ". Почти на половината улица тротоарните плочки са строшени на ситни части. Извадените блокчета са струпани „ на склад ” до дървета. На места има единствено пръст и трошляк, тревясали като горска пътека.

Медицината - единствено за отличници

Медицината още веднъж е единствено за отличниците. Това демонстрират резултатите от първото класиране в МУ-Пловдив в акцията за 2019 година. Всичките 75 девойки, признати в специалността " Медицина ", са с резултат, който допуска междинна оценка над 5,50 в четирите съставния елемент, които образуват бала.

Общината брои 7,5 бона за счупена ръка

Пловдивчанин изиска 10 000 лв. от Община Пловдив, защото паднал в необезопасена улична шахта и си счупил ръката. Той е завел дело против администрацията в Районния съд, който почел отчасти желае до 7500 лв..

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР