Зейнеб Маджурова си ляга само с милионери! Чаровната ко-водеща от

...
Зейнеб Маджурова си ляга само с милионери! Чаровната ко-водеща от
Коментари Харесай

Зейнеб Дава Вид На Скромна, Но Изтече Черното Тефтерче С Бройка Й! Ето Кои Знатни Юнаци Са Минали През Леглото На Водещата! Никой Не Знае, Там Е И

Зейнеб Маджурова си ляга единствено с милионери! Чаровната ко-водеща от „ на кафе “ дава тип на непретенциозно и благо момиче, само че истината е, че зад това се крие много пресметлива млада дама.

Оказва се, че в Червеното тефтерче на красивата мюсюлманка участват все имена на мастити мъже от милионер нагоре.

От няколко години 32-годишната кореспондентка от „ На кафе ” е гадже с милионерския наследник Стоян Балевски.

Таткото на младежа е стабилен бизнесмен, като деловите му инициативи се разгръщат и зад граница.

Това в действителност най-вече блазнело туркинята, която, прехвърляйки трийсетака, се изплашила да не би новото потомство златотърсачки да я изхвърли от играта и тя да не се омъжи за богат юноша, само че не просто богат, а милионер.

Преди да оплете в мрежите си Балевски, Зизу имаше връзка с несебърския необут Чочо Александров. Богатият ерген обаче би шута на риалити звездата след къса любовна спекулация. „ С него имахме връзка преди няколко години. За Чочо мога да кажа единствено хубави неща. Той е човек, който е бил извънредно прям и сериозен към мен, връзките ни са били доста чисти. До ден-днешен сме доста положителни другари. Абсолютно оборвам облика, който има в общественото пространство. Невероятен е! Чочо има огромно сърце “, откровеничи преди време красивата брюнетка.

Хубавицата нееднократно е твърдяла, че не е леко момиче и си пада по сериозните връзки.

В любовното й тефтерче са записани много от обичаните жертви на златотърсачките, измежду тях е и скандалният ресторантьор Ники Методиев – Пилето, той топлеше леглото на Зизу преди Чочо Несебърски.

Подсъдимият за контрабанда и прочут столичен безгрижник Николай Методиев и помощничката на Гала имаха къса спекулация през 2009 година, а Маджурова постоянно висеше в „ Неро ” -тогавашното заведение на Пилето.

Сред първите завоевания на бургазлийката беше племенникът на основния проектант на София Петър Диков – Иво. С него тя още веднъж имаше не доста дълга връзка, тъй като и него не съумя да оплете в мрежите си, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР