Зейнеб Маджурова се върна на малкия екран, но не в

...
Зейнеб Маджурова се върна на малкия екран, но не в
Коментари Харесай

Защо Зейнеб Маджурова напусна Нова тв и отиде в Би Ти Ви?

Зейнеб Маджурова се върна на дребния екран, само че не в Нова тв, а в Би Ти Ви
Защо Зейнеб Маджурова напусна Нова тв и се реалокира в Би Ти Ви? Това е въпросът, който се задава в телевизионните среди. Миналата седмица Маджурова стартира да води своя графа в предаването „Тази сутрин“.

Дълги години тя работеше в „На кафе“. След това Зейнеб излезе в майчинство, а с връщането си смени освен шоуто, само че и малкия екран. От предишния петък тя е лице на утринния блок на Би Ти Ви. Всеки петък Зейнеб ще води графа за начин на живот от 9 часа сутринта. Новината изненада всички почитатели на русокоската, които свързват името й с конкурентната Нова тв.

Маджурова изгрява като звезда в първия сезон на „Биг Брадър“. След това за известно време тя водеше прогнозата за времето, а по-късно се причисли към екипа на Гала и „На кафе“. Повече от 15 години Зейнеб работи там. През 2019-та година тя роди щерка си Мириам и излезе в майчинство.

Феновете дълго се чудиха по кое време Зейнеб още веднъж ще се завърне на екран и не щеш ли това време пристигна. Маджурова обаче смени Гала и „На кафе“ с „Тази сутрин“ по Би Ти Ви.
Стъпка напред в кариерата
Източници на „Уикенд“ издадоха, че след 15 години в светско предаване Зейнеб желала да направи стъпка напред в своята кариера, като се реалокира в настоящо шоу. Тя мечтаела да се осъществя в нова форма, с ново амплоа и в сериозна продукция. Маджурова имала няколко подготвени хрумвания за лични рубрики, а другари от нюзрума на Би Ти Ви й съдействали за среща с Антон Хекимян.

Зейнеб показала своята идея за графа, която съвпадала с тази на Хекимян. Той решил, че тя ще се впише добре в екипа му и й предложил контракт. Според хора от нюзрума, новата водеща била доста удовлетворена, че рубриката й върви единствено един път в седмицата. Така Зейнеб щяла да има задоволително време и за своята дребна дъщеричка.

В Би Ти Ви били впечатлени от Маджурова. На работа тя нямала нищо общо с имиджа на радостна русокоска, който си е основала през годините в „На кафе“. Напротив, тя била доста сериозна, точна и блага в връзките си с сътрудниците.
 Зейнеб Маджурова смени Нова тв с Би Ти Ви сн. Инстаграм
Зейнеб Маджурова смени Нова тв с Би Ти Ви сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР