Зейнеб Маджурова призна, че е много дисциплинирана и отдадена майка,

...
Зейнеб Маджурова призна, че е много дисциплинирана и отдадена майка,
Коментари Харесай

Зейнеб пуска при бебето само с тест за ковид

Зейнеб Маджурова призна, че е доста дисциплинирана и отдадена майка, изключително в изискванията на карантина и по тази причина разрешава да се приближават до бебето й единствено след изработен тест за съществуването на ковид. Пред своята другарка Гала, в изявление записано по-рано, някогашната брадърка изясни, че даже родителите й и тези на бащата на дъщеричката й Мириам са се изследвали, преди да прегърнат внучето си. Репортерката съблюдава и разпоредбите за самоизолация и по тази причина провела рождения ден на мъжа си Стоян Балевски…през стъкло.

Всичко поканени идвали в тъкмо избран час, тъй че да не засекат с други посетители, вдигали наздравица с авансово сложено шампанско и мезета, а рожденикът и красивата му жена ги гледали през огромен френски прозорец, какъвто имат в баровската си къща. Бившата кореспондентка на Гала роди преди година и половина, само че единствено най-близките й хора са виждали щерка й Мириам. В изявлението за „ На кафе “ тя даже отхвърли да разкрие за какво е кръстила първородното си дете с това име, като единствено изясни, че това е доста съкровен въпрос, за който не желае да приказва.

Блондинката в никакъв случай не е показвала детето поради боязън от уроки и съображения за сигурност. Близки до Маджурова настояват, че тя от много време вярвала в уроки, „ неприятни очи” и други сходни суеверия. Това е една от аргументите да крие дъщеря си. Другата е обвързвана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски правоприемник и не желае персоналният му живот да се трансформира в риалити шоу.

Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й сътрудник са подписа брак още по време на бременността й. Сватбата била в стеснен фамилен кръг и без непотребна показност. Мечтите на Маджурова за обилна гала по този начин и не се осъществили.
Името Мириам, което младите родители избраха за щерка си, е вариация на традиционото Мария, има еврейски генезис и значи „ обичана, желана”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР