Зейнеб Маджурова не се притеснява за своите форми, а вече

...
Зейнеб Маджурова не се притеснява за своите форми, а вече
Коментари Харесай

Зейнеб кърми вече осми месец

Зейнеб Маджурова не се тормози за своите форми, а към този момент осми месец кърми дъщеричката си Мириам. Момиченцето се роди през ноември предходната година. Наскоро майката показа със своите почитатели в обществените мрежи, че към момента го кърми. Докога ще изкара по този начин, не е ясно, само че съгласно педиатрите това е най-хубавото, което тя може да направи сега за здравето на детето. Те предлагат кърмене най-малко до края на първата годинка, а Зизу очевидно счита да следва препоръките им, написа таблоидът „ Уикенд “.

Именно поради кърменето тя не желае да се връща на работа в Нова ТВ. Тв звездата не е последвала неприятния образец на приятелките си в светските среди, които си стопират кърмата принудително от боязън да не си скапват формите. Черната Златка да вземем за пример преди време призна в предаването „ На кафе”, че е направила точно това.

Наскоро родилата Джулиана Гани не е кърмила и ден. Водещата на „ На кафе” и другарка на Зейнеб – Гала, също не крие, че е отгледала щерка си Мари с приспособено мляко. Но туркинята от Бургас е фенка на естественото хранене на бебетата и е уверена, че дългото кърмене няма да навреди на гърдите ѝ. А в случай че се окаже, че не е права, постоянно може да измоли малко силикон от бащата на детето – предприемача Стоян Балевски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР