Зейнеб Маджурова е изоставила грижите за тялото си в името

...
Зейнеб Маджурова е изоставила грижите за тялото си в името
Коментари Харесай

Зейнеб се оплака от килограмите, не иска да облича бански

Зейнеб Маджурова е изоставила грижите за тялото си в името на майчинството. Тв водещата, чиято звезда изгря с риалити шоуто " Биг Брадър ", роди близначки през септември и в този момент единственият ѝ приоритет са децата. 

" Нямам никакво време за себе си и към този момент съм се отказала да диря такова. Приела съм, че до пълнолетието на децата те вземат решение дали съм свободна, или не. Радвам се, в случай че съумея да изляза на вечеря с другари, само че нерядко ги отхвърлям в последния миг. Затова благодаря на всички близки, че към момента са ми близки макар анулираните преживявания с тях. Истината е, че не желая да изпускам нито секунда с трите деца (колкото и мъчно да е на моменти) ", показа хубавицата, която с изключение на близначките има още едно момиче.

Телевизионната звезда не крие, че към момента не е влезнала във форма след раждането на близначките.

" Все още имам коремче. Все още имам килограми за събаряне. Все още не спортувам. Все още се надявам, че лятото ще мога да се покажа по бански ", написа тя. Майката на три принцеси не крие, че още кърми бебетата си, споделя, че към този момент ѝ липсва работата в малкия екран и чака с неспокойствие да се върне. Вярва, че ще откри метод да съчетава сполучливо грижите за децата и работата на екрана, написа woman.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР