Зейн Малик разкри, че пее на дъщеря си преди лягане,

...
Зейн Малик разкри, че пее на дъщеря си преди лягане,
Коментари Харесай

Зейн Малик разкри огромен концерт на BBC, който има специална връзка с дъщерята Кхай

Зейн Малик разкри, че пее на щерка си преди лягане, като показа сладостен подробност от специфичната връзка с тригодишното дете.

31-годишният някогашен артист на One Direction споделя Khai с някогашната си другарка Джиджи Хадид и той даде на почитателите визия за връзката си с щерка му, защото беше оповестено, че ще бъде най-новата звезда от A-списъка прочетете Bedtime Story на CBeebies. Присъединявайки се към хора като Елтън Джон, Крис Евънс и Дейв Грол, хитмейкърът на Pillow Talk ще направи своя дебют в стола Story за сън в сряда и призна, че се е записал с помощта на щерка си.

Зейн ще прочете Музиката е във всичко от Зиги Марли и книгата - която предизвиква децата да употребяват всичко като инструмент за основаване на красива музика - беше определена от артиста в чест на Кхай. „ Избрах тази книга, тъй като обичам Боб Марли и тъй като музиката и четенето са значими за мен като родител. Пея на щерка си през нощта, когато тя заспива, и също й чета преди лягане. Чувствам, че това ще бъде нещо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР