Зетят на Дарина Павлова – Тарек Микнас, прави по 1

...
Зетят на Дарина Павлова – Тарек Микнас, прави по 1
Коментари Харесай

Зетят на Дарина Павлова прави по $1 милион годишно - slava.bg

Зетят на Дарина Павлова – Тарек Микнас, прави по 1 милион $ годишно от рекламната си компания, написа „ Галерия “. Като основен изпълнителен шеф на една от най-популярните организации в Дубай, той съумява да развие толкоз добре бизнеса, че единствено за предходната година е вдигнал приходите двойно.

„ Преди няколко месеца компанията на Тарек получи влиятелна премия и бе оповестена за №1 по успеваемост измежду 50 организации от целия свят. Това подвигна рейтинга на екипа на Тарек небесата и към този момент са измежду най-търсените “, разкри наш приближен източник от богаташката фамилия.

Родителите на Тарек са измежду създателите на дъщерната компания в Дубай, където синът им живее дружно с доведената щерка на Дарина Венцислава. Като правоприемник на починалия мафиотски необут Илия Павлов, самата Венцислава също разполага с изобилно благосъстояние, а втората й майка се погрижила то да не отиде в ръцете на разсипник. Веселата вдовица, както я назовават всички, персонално проверила Микнас до девето коляно, преди да благослови брака им с Венци.

Важно било и отношението му към фамилията. Тарек е извънредно грижлив татко и това съгласно Дарина било едно от най-ценните му качества. „ Всяка свободна минута той прекарва с двете си деца и жена си “, разкриват осведомени.

Венцислава и Тарек подписаха брак през 2014 в Тоскана, а на сватбата измежду звездите бе и холивудският артист Джордж Клуни, персонално поканен от Павлова. Две години по-късно се роди първородната им щерка, която кръстиха Паола, а преди 3 месеца на бял свят се появи и дребният Микнас.

Венцислава е щерка на Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова. Дарина Павлова и някогашната брачна половинка на олигарха постоянно са поддържали близки връзки, а Мадам „ Мулти “ се е грижила за Венци като свое дете. От Кръстника Дарина има две деца – Паола и Илия-Калоян.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР