Зетят и агент на нападателя на Лил Виктор Осимен -

...
Зетят и агент на нападателя на Лил Виктор Осимен -
Коментари Харесай

Агентът на Осимен: Той е в преговори с Наполи, но все още няма сделка

Зетят и сътрудник на нападателя на Лил Виктор Осимен - Осита Около, удостовери за договаряния с Наполи, само че отхвърли да има реализирана договорка сред двете страни.

“Осимен не е постигнал сделка с Наполи. Той се прибра в Нигерия, трябваше да се самоизолира и скоро по-късно загуби татко си. Нямаше време да взема избрани решения. Мога да кажа, че към този момент Осимен нищо не се е разбирал с Наполи или с който и да било различен клуб. Също по този начин мога да отрека, че той мечтае да играе във Висшата лига. Не знам за какво пресата написа избрани неща.  Наполи се опитва за звезда на Лил Неапол е приказен град, а Наполи са доста добър тим. За мен постоянно е чест, когато чуя тези клюки, само че към този момент няма договорка, макар че договарянията с тях не престават. той желае да играе постоянно. Няма да повтаряме избрани неприятни прекарвания от предишното. Феновете на Наполи са чудесни, а стадионът е хубав. Мога единствено да приказвам с положително за Неапол и неговия тим.

Истинският проблем на Италия е расизмът. Знам, че това се случва по цяла Европа, само че в Италия той е малко по-често срещан спрямо другаде. Знам, че почитателите на Наполи не са расисти. Имам видеото с тях, на което носят маски за Калиду Кулибали. Въпреки че тифозите на Наполи не са расисти, доста други са. Неапол може да е вярната дестинация за Виктор, само че той към момента би трябвало да вземе решение”, разяснява Около пред Radio Marte.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР