Зет остава в ареста за убийството на тъща си във

...
Зет остава в ареста за убийството на тъща си във
Коментари Харесай

Зет остава в ареста за убийството на тъща си във Враца

Зет остава в ареста за убийството на тъща си във Враца. Убийството е осъществено на 31 януари т. година в апартамент във Враца.

След като взе поради материалите, събрани в досъдебното произвеждане, прегледа доводите, залегнали в настояването на прокуратурата, както и причините на страните, съдът постанови по отношение на Д. И. да бъде взета най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “, защото са налице всички, изискуеми от закона материално-правни и процесуално-правни предпоставки за това. Престъплението, в което Д. И. е упрекнат, се санкционира с „ отнемане от независимост “ за период от 10 до 20 години. Съдът реши, че за обвинения е налице обосновано съмнение за евентуалната му съпричастност към действието, в което е упрекнат, както и че съществуват и двете различни рискове - той да се укрие и да извърши закононарушение, съобщи Българска телеграфна агенция.

Определението на Врачанския областен съд предстои на неотложно осъществяване. Решението може да се обжалва в тридневен период пред Софийския апелативен съд.

Припомняме, че на тялото на жертвата бе открито от  дъщерята й, в нощта на 30 против 31 януари. Деянието е осъществено в жилището на убитата, в който причинителят е влезнал с щурм. Задържаният е живеел на фамилни начала с дъщерята, а евентуалният претекст за действието са влошени фамилни взаимоотношения,  разясниха от полицията. До този миг Д.И. не е имал престъпни прояви.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР