Zero си сътрудничи с Huge Design от Сан Франциско, за

...
Zero си сътрудничи с Huge Design от Сан Франциско, за
Коментари Харесай

Zero разкри „секси“ концепция SR-X - видео

Zero си сътрудничи с Huge Design от Сан Франциско, с цел да направи тази супер футуристична версия на електрическия състезателен турър SR/S на марката. С щръкнал нос и необятен разрез на фара, SR-X наподобява като излязъл от Cyberpunk 2077. Доста народ са огромни почитатели на работата на Zero – още от SR през 2014 година попрогледна за капацитета на електрическите байкове.

Когато първото надграждане дойде с SR/F naked и SR/S с обтекател през 2019 година, то предложи огромно усъвършенстване на продуктивността, разтърсвайки въображението със свиреп 190 Нм въртящ миг, 110 к.с. (82 кВт) и пробег до 323 км с опционалния " контейнер " на борда. Външният тип е индивидуален, несъмнено, само че SR/S изглеждаше много консервативно.

Достатъчно заслужено е също че спортни обиколки с изправена позиция за езда се харесат на хора на междинна възраст. Те евентуално биха изглеждали много неуместно, в случай че се качат на нещо прекомерно коренно, тръбно или „ голо “, или каквото по-младите споделят положително е в наши дни.



Но Zero наподобява подготвен да поеме предизвикателство в нова и доста вълнуваща образна посока. Компанията даде SR/S на Бил Уеб от Huge Design в Сан Франциско и го остави да „ полудее “ с него. Получената идея SR/X наподобява тежка начело, като рамката и моторът се виждат зад ъглови долни обтекатели. Предният край губи своя обтекател и евентуално малко обсег на автомагистралата дружно с него, само че приключва с модулен и грациозен тип с вилици, излизащи през огромна междина. Седалката пък губи второто място и придобива тънка задница.

Има няколко други хубави сребристи елементи, в това число кръгла стойка за крайници и нещо под резервоара, което наподобява на ръкохватка. Отдолу вътрешностите на мотоциклета са значително недокоснати и като подобен това надалеч не е цялостен ремонт, а по-скоро бодикит. Но резултатът е огромен; SR/X води Zero на супер футуристично място и щеше да троши от завъртане вратове на улицата, в случай че носовете на всички не са заровени в смарт телефоните.

Според вицепрезидента на Zero по създаването на артикули Брайън Висман, концепцията „ надвишава упованията и сочи пътя напред за нашите вътрешни дизайнерски екипи “ – тъй че може би нещо сходно в действителност може да премине към произвеждане един ден. Имайте поради, че евентуално ще наподобява доста по-малко фънки и футуристично с някои огледала, мигачи и регистрационен номер върху него.

Работата на Webb е вдъхновявала индустриалния дизайн в Zero и преди. 2022 Zero FXE е създаден от идея задизайн към тематиката за потребителската електроника и излезе по-добре изглеждаща машина за нея. Така че се надяваме Zero да стъпи върху дизайна на SR/X и да го пусне на пътя в даден миг релативно неизменен, дружно с Triumph TE-1 като един от най-добре изглеждащите електрически мотоциклети, които сме виждали.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР