Зерин Текиндор, позната от “Чевна любов”, “Забраненият плод”, “Север Юг”

...
Зерин Текиндор, позната от “Чевна любов”, “Забраненият плод”, “Север Юг”
Коментари Харесай

Татко Джелял Прости На Бившата Си

Зерин Текиндор, позната от “Чевна любов”, “Забраненият плод”, “Север Юг” и “С Русия в сърцето” най-сетне се е помирила с някогашния си мъж. Двамата години наред бяха в люта омраза поради семейството си. Актьорът Четин Текиндор, който сме гледали като Ихсан от “Гордата Аси”, Омер от “Истанбулска приказка” и Назиф от “Справедливостта на Кара”, беснееше, че тогавашната му половинка продължава да носи неговото име и след развода им.

Той даже заплашваше да заведе правосъдно дело, в случай че госпожата не се прекръсти. “Категорично не искам да я свързват с мен. Консултирал съм се с юристи и ще я принудя да си смени името”, палеше се до наскоро Четин.

Днес обаче е укротил гнева си и към този момент няма искания към Зерин, пишат турските медии, представени от Уикенд. Двамата имат общ наследник – Хира, който е кинорежисьор. Младежът е на към 30 години.

“Дадох си сметка, че е неуместно да карам някогашната ми жена да се прекръства. Преди няколко месеца се срещнахме, поприказвахме си добре и изчистихме всички различия между тях. Дано отсега нататък да бъдем приятели”, съобщи през август екранният Татко Джелял от хитовия сериал “Вътрешен човек”.

Навремето Зерин му кръшнала с техен сътрудник. Щом надушил изневярата, маменият брачен партньор изгонил прелюбодейката и подал молба за бракоразвод.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР