Зерин Текиндор, позната от “Чевна любов”, “Забраненият плод”, “Север Юг”

Зерин Текиндор, позната от “Чевна любов”, “Забраненият плод”, “Север Юг” ...

Татко Джелял Прости На Бившата Си.


Зерин Текиндор, позната от “Чевна любов”, “Забраненият плод”, “Север Юг” и “С Русия в сърцето” най-накрая се е помирила с бившия си мъж. Двамата години наред бяха в люта вражда заради фамилията си. Актьорът Четин Текиндор, когото сме гледали като Ихсан от “Гордата Аси”, Омер от “Истанбулска приказка” и Назиф от “Справедливостта на Кара”, беснееше, че някогашната му половинка продължава да носи неговото име и след развода им.

Той дори заплашваше да заведе съдебно дело, ако госпожата не се прекръсти. “Категорично не желая да я свързват с мен. Консултирал съм се с адвокати и ще я принудя да си смени името”, палеше се до неотдавна Четин.

Днес обаче е укротил гнева си и вече няма претенции към Зерин, пишат турските медии, цитирани от Уикенд. Двамата имат общ син – Хира, който е кинорежисьор. Младежът е на около 30 години.

“Дадох си сметка, че е глупаво да карам бившата ми жена да се прекръства. Преди няколко месеца се срещнахме, поприказвахме си добре и изчистихме всички разногласия помежду си. Дано занапред да бъдем приятели”, заяви през август екранният Татко Джелял от хитовия сериал “Вътрешен човек”.

Навремето Зерин му кръшнала с техен колега. Щом надушил изневярата, маменият съпруг изгонил прелюбодейката и подал молба за развод.

Източник: secret.bg