Зенитно-ракетните дивизиони „ОСА” от състава на Сухопътните войски участват в

...
Зенитно-ракетните дивизиони „ОСА” от състава на Сухопътните войски участват в
Коментари Харесай

Участие на зенитно-ракетни дивизиони от Сухопътните войски в тренировката Тракийска звезда 2018

Зенитно-ракетните дивизиони „ ОСА” от състава на Сухопътните войски вземат участие в интернационалната летателна подготовка „ Тракийска звезда “, която продължава до 27 юли 2018 година, оповестиха от пресцентъра на министерството на защитата.

От дивизионите се включиха над 80 военнослужещи и 16 единици техника. Съгласувано с дейностите на авиацията, се извършват тактически задания по зенитна отбрана на стратегически обекти на територията на България и завоюване на предимство във въздуха. В действително време се приготвят бойни планове по извличане на информация за въздушната конюнктура, оценка и взимане на съответни решения за деяние в отговор на зародила опасност. Тренират се маневри с техника, въвеждане на съперника в подвеждане, разкриване и „ унищожаване” на противникови летателни платформи.

Участието на формированията за Противовъздушна защита от Сухопътните войски в взаимните летателни тренировки в последните години се трансформира в традиция и е неразделна част от практическата подготовка на персоналния състав в условия, оптимално близки до действителните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР