Zenimax Online Studios направи важен анонс тази седмица с даването

...
Zenimax Online Studios направи важен анонс тази седмица с даването
Коментари Харесай

Анонс на The Elder Scrolls Online: Dragon Bones

Zenimax Online Studios направи значим анонс тази седмица с даването на детайлности за идващото допълнение към The Elder Scrolls Online, Dragon Bones.

Става дума за в действителност съществено по размер допълнение, което прибавя доста ново наличие. Като да вземем за пример две напълно нови тъмници: Scalecaller Peak и Fang Lair, в които ще срещнете нови врагове и ще могат да се играят, както в естествен, по този начин и във Veteran режим.

„ В Scalecaller Peak, лобното място на от дълго време умря драконски духовник през днешния ден се обитава от инфектирани окултисти, които следват загадка задача: да разпространят смъртоносна чума, каквато Тамриел не е виждал до момента. Вие и вашите съратници ще би трябвало да пропътувате до Scalecaller Peak, да успехите окултистите и вярната им войска и да сложите завършек на опасността. Дълбоко прикрит във Fang Lair, върховен некромант прави злокобен обред в опит да възкреси към нов живот костите на в миналото живял по тези земи змей. От вас и вашите сподвижници зависи да влезете в подземието и да се изправите против некроманта, да спрете ритуала и да попречите на звяра да размаха черните си крила над Тамриел “, гласи анонса на експанжъна. Той ще е наличен гратис за членовете на ESO Plus или ще може да се поръча в магазина на играта.

Заедно с Drahon Bones идва и постоянното гратис обновяване, което ще е налично за всички. С него идва специфичната Outfit система, с която да измененията външния си тип, както и характерност, която да ви разреши да съхраняват неща в дома си. Освен това ще получите достъп до две нови бойни полета: Mor Khazgur и Deeping Drome (изисква се Morrowind), новият инструмент, Skills Advisor и още доста неща.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР