Зендая вече е модна икона, въпреки че е едва на

...
Зендая вече е модна икона, въпреки че е едва на
Коментари Харесай

Зендая е най-младата и зашеметяваща носителка на Еми - slava.bg

Зендая към този момент е фешън икона, макар че е едвам на 24 години. Тя затвърди този собствен статут откакто показва невероятния си жанр по време на виртуалните награди „ Еми “ 2020 година

Актрисата, която завоюва наградата в категорията „ основна актриса в трагичен сериал “ за ролята си в сериала „ Еуфория “, се появи, въпреки и отдалечено, в два тоалета през въпросната вечер. В момента, в който беше оповестена за победителка, Зендая носеше страхотна черна пола на огромни бледорозови точки на Giorgio Armani Privé и бюстие от черно кадифе, бродирано с перли и кристали. Бижутата на звездата бяха с марка Bulgari.

Първият тоалет, с който Зендая се появи във въпросната вечер, също беше превъзходен. Тя удиви почитателите си с царствена рокля в черно и лилаво на дизайнера Christofer John Rogers есен/2020, съчетана с обилна огърлица от аметисти, още веднъж на Bulgari.

Младата актриса завоюва своята първа статуетка „ Еми “ откакто сподели своя необикновен гений в ролята на възстановяваща се наркоманка в първия сезон на тийнейджърския сериал на HBO „ Еуфория “. С тази победа Зендая стана най-младата актриса, спечелила премията в категорията „ основна актриса в трагичен сериал “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР