Зендая отдава почит на Ангъс Клауд

...
Зендая публикува любяща почит във вторник към колегата си от
Коментари Харесай

Зендая публикува любяща почит във вторник към колегата си от „Еуфория“ Ангъс Клауд.

Клауд почина в понеделник на 25-годишна възраст. Той беше изгряваща звезда, известен с ролята си на Феско в тийнейджърската драма, срещу Зендая, която играе Рю.

Тя публикува снимка на Клауд и сподели спомените си за него в публикация в социалните медии във вторник.

„Думите не са достатъчни, за да опишем безкрайната красота, която е Ангъс (Конор)“, пише Зендая.

„Толкова съм благодарен, че получих шанса да го познавам в този живот, да го нарека брат, да видя топлите му добри очи и бляскавата му усмивка или да чуя заразителния му смях (сега се усмихвам, просто си мисля за то)“, гласи надписът към снимката. „Знам, че хората често използват този израз, когато говорят за хора, които обичат… „те могат да осветят всяка стая, в която влязат“, но момче нека ви кажа, той беше най-добрият в това.“

Тя продължи да пише: „Бих искала да го запомня по този начин. Заради цялата безгранична светлина, любов и радост, които винаги успяваше да ни даде.”

„Ще ценя всеки момент“, завърши тя надписа към поста си. „Сърцето ми е с майка му и семейството му в този момент и моля, бъдете мили и търпеливи, тъй като мъката изглежда различно за всеки.“

Сидни Суини също публикува в чест на Клауд във вторник, като написа заедно с въртележка от изображения и видеоклипове на двойката в своя Instagram: „Ангъс, ти беше отворена душа, с най-добро сърце и изпълни всяка стая със смях. Това е най-трудното нещо, което някога ми се е налагало да публикувам, и се боря да намеря всички думи.”

„Тази сърдечна болка е истинска и ми се иска да можехме да имаме още една прегръдка и 711 бягане“, добави тя по-късно. "Цялата ми любов е с теб."

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР