Зендая е толкова възхитителна във всичко, което прави, че не

...
Зендая е толкова възхитителна във всичко, което прави, че не
Коментари Харесай

Schiaparelli просто я обича и има защо

Зендая е толкоз възхитителна във всичко, което прави, че не стопираме да се удивляваме по какъв начин съчетава толкоз напълно киното с модата и персоналния си живот. Тя е просто съвършена когато и където и да се появи. Появата ѝ на стилното шоу на Schiaparelli по време на Седмицата на модата в Париж не прави изключение. Визията ѝ беше толкоз в стила на Скиапарели, че сигурно дизайнерката би я обикнала, в случай че можеше да я види в моделите си.

И до момента в който Елза не може да стори това, екипът на стилната къща несъмнено е намерил идеалното лице за марката със Зендея. Звезди като нея са привикнали да носят най-хубавите и извънредни модели от всички дизайнери. Само че не всеки го прави толкоз ловко, както тя умее. Затова и марката не пести средства и старания да се свърже с най-популярните и обаятелни звезди сега, с цел да се разпространява.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Schiaparelli (@schiaparelli)

Скиапарели несъмнено взриви седмицата на модата в Париж. А Зендая излезе в прилепнала по тялото рокля на италианската марка, която беше допълнена с привличащи вниманието елементи. Нека стартираме с полата на роклята ѝ, която имаше собствен миг на аления килим. Копринената пола имаше драпирана част на талията, централен прорез и трагичен шлейф, който се простираше от тялото на Зендая посредством подробност с възел към гърба.

Резултатът беше чист холивудски искра, комбиниран с присъщите за Скиапарели стилове - вместо обичайния шлейф, който се простираше от подгъва на полата, той идваше от средата на роклята. Шлейфът се влачеше елегантно зад Зендая, до момента в който тя позираше в забавни пози, затвърждаващи стила на стилната къща.



Зендая и нейният стилист Лоу Роуч в никакъв случай не са от хората, които усложняват нещата, а избират да оставят облеклата да приказват сами за себе си, вместо да ги отрупват с бижута и аксесоари. Визията тук не прави изключение. Тя заложиха на минимални бижута и черни сатенени токчета с яркочервена подметка. Въпреки това нейният натурален опушен грим, емфатичен от забавна прическа със подострен бретон, приключват тоалета по необикновен метод.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР