Земята преминава към нов ледников период, а последният ураган в

...
Земята преминава към нов ледников период, а последният ураган в
Коментари Харесай

Академик Владимир Мелников шокиращо: Московският ураган е предвестник на новия ледников период!

Земята минава към нов ледников интервал, а последният вихър в Москва е един от признаците за настъпването на студен цикъл с дълготрайност 35 години. Това съобщи ученият от Руската академия на науките и теоретичен началник на катедрата по криософия на Тюменския държавен университет Владимир Мелников.

„ Аз осъждам за измененията на база опита с проучването на безконечната заледеност. Затова ние свързваме всичко в замръзналите пластове, с това което става в атмосферата. Ако приказваме за вилнеещи ветрове освен в Москва, само че и в Европа и в Америка, то това сочи, че нашата планета в този момент претърпява някакъв временен интервал от едно положение към други. Ако се вгледаме в съмненията през разнообразни интервали, то в този момент доживяваме междуледников. Преживяли сме към 10 000 години и ни остават още 1000 години до новия ледников период”, изяснява, Мелников, представен от eadaily.com.

Според него Земята влиза в 35-годишен студен цикъл. В тези преходни интервали са изцяло вероятни „ някакви особености и внезапни изменения”. „ И в този момент следим това, което се случи в Москва – рядко събитие във въздушните потоци. Струва ми сe, че това е една от проявитe на преходния интервал от топъл към леден цикъл, отбелязва ученият.

В Москва май стана най-студеният от начелото на 21 век с температура 10,9°, което е под нормата с 2,2°. Валежите обаче бяха 84 мм, или 164 % от месячната норма, се показва в публикувана през днешния ден информация на съветския Хидрометеоцентър.

От Баренцово до Черно море, от западната граница до Урал негативни аномални температури са регистрирани през целия месец май. За финален път сходни аномални намаления на температурите са следени през 2008 г, а в съветския север не е било толкоз студено от 1969 година ", се показва в метеосводката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР