Земя на братя Галеви в Сапарева баня е застроена с

...
Земя на братя Галеви в Сапарева баня е застроена с
Коментари Харесай

Фирмата, разменила апартаменти с Цветанов, строи в имот на Галеви

Земя на братя Галеви в Сапарева баня е застроена с хотел, вдигнат от строителите на Цветанов – Мирянови, оповестява „ 19 минути “. Фирмата „ Артек “, която строи в парцела на Галеви, е на семейство Мирянови.
Именно с този строител зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разменя две от старите си жилища, с цел да се снабди с нов първокласен апартамент в наградената през 2017 година „ Сграда на годината “.

Спакурортът е в полите на Рила, баш под нагазените от хорото на милионерите и сякаш защитавани от закона езера. Информацията на Уикенд за активността на бизнесмените е доказана и от мощния районен вестник Струма “ “.

„ Артекс “ са и строителите на небостъргача в столичния квартал „ Лозенец “, поради построяването на който поданици на квартала неколкократно излязоха на митинг и който по този начин и не беше спряна от властта, намирайки си всевъзможни законови малки врати.

Историята на плана на ул. “Златен рог “ №10 стартира от дълго време и в нея вземат участие общинската компания „ Софийски парцели “, преди малко постъпилият на работа основен проектант Петър Диков и двама вложители с огромни хрумвания. За строител е определена компанията на Мирянови „ Артекс “, които са и притежатели на парцела. Проектът за 34-етажна постройка е получил позволение за градеж преди 10 години от проектант Петър Диков. То влиза в действие месеци преди да бъде признат подробният организационен проект за региона.

Ограничение за височината на небостъргача „ Златен век “ действително няма, защото парцелът, върху който ще се строи, е ъглов, а още веднъж съгласно Закон за устройство на територията за такива терени не важат нормите за компактност и активност на застрояване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР