Земеделските стопани ще водят специален регистър, в който ще се

...
Земеделските стопани ще водят специален регистър, в който ще се
Коментари Харесай

Фермери описват в регистър всеки грам гориво

Земеделските стопани ще водят специфичен указател, в който ще се вписват всички действия, когато употребяват горива. Това плануват промени в Наредбата за реда и изискванията за водете на указател на лицата, осъществяващи стопански действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис. Документът е направен от специалисти в икономическото министерство, а публичното му разискване ще продължи до края на ноември.

От плана на наредбата излиза наяве, че фермерът би трябвало да води специфичния указател на книжен притежател, като всеки том от него се прошнурова и заверява от съответната Общинска работа по земеделие.

Трябва да се впишат подробни данни за зареждане на земеделската техника отвън обекта на фермера. Посочва се също по този начин датата на зареждане на трактора или друга техника, количеството на налятото гориво, землището, до което ще се транспортира, и типът и регистрационният номер на всяка единица земеделска техника и приблизителното количество на зареждане за всяка машина.

Трябва да се уточни и основанието, на което стопанинът употребява техниката, включително тип и номер на документа за благосъстоятелност, наем или други. Към документите се прибавя и уверение от пожарната работа, че машината е безвредна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР